Post Image

LOGO

9e dag van de Vasten van Daniël

Aandachtig naar de Stem van de Geest

Deze vasten lijkt meer opofferend dan een gewone vasten, wanneer u zich onthoudt van eten. In de Vasten van Daniël is het voorstel zichzelf onthouden van alle seculaire informatie.

Gedurende 21 dagen zal de persoon leven alsof hij in een verre woestijn is, gedistantieerd van alles en iedereen. Dit wil zeggen dat uw oren en ogen alleen geconcentreerd zullen zijn op de gedachtes (het Woord) van God.

Zo’n een offer verplicht uw verstand om alleen AANDACHTIG TE ZIJN NAAR DE STEM VAN DE GEEST VAN DE ALLERHOOGSTE.

Dit wil zeggen: het zal de ziel honger opleggen en de geest een overvloed aan hemelse BROOD.

Herinnert u de woorden van de Here Jezus toen Hij zei: De mens zal niet alleen van brood leven, maar van ELK WOORD DAT UIT DE MOND VAN GOD KOMT?

Dus…

De Vasten van Daniël is een kans voor degenen wiens leven verdrietig, leeg en zonder reden om te leven is.

Éen WOORD dat uit de Troon van de Allerhoogste komt, transformeert het leven van iedereen. Op hetzelfde manier dat het water van een put in de beste wijn van de wereld werd getransformeerd.

Probeer het uit om een dag zonder seculiere informatie van TV, internet, kranten, radio, nutteloze gesprekken, seculiere muziek, sport, bioscoop of wat voor plezier voor de ziel dan ook te blijven…

Tegelijkertijd, lees de Bijbel, luister naar christelijke muziek, kijk bijbelse films. Duik met uw gedachtes in de gedachtes van God en heb de zekerheid dat uw leven nooit meer hetzelfde zal zijn!

Doe de Vasten van Daniël tenminste een dag… Als het u lukt, verleng het nog een dag. En nog één… U zult een groot verschil in uw innerlijke opmerken.

U zult de Stem van de Heilige Geest kunnen begrijpen.

Dat de Geest van de Levende God met u zal zijn, en door u met uw familie!

Zo zal het zijn!

Lees meer:
– 1e Dag van de Vasten van Daniël
– 2e Dag van de Vasten van Daniël
– 3e Dag van de Vasten van Daniël
– 4eDag van de Vasten van Daniël
– 5eDag van de Vasten van Daniël
– 6e Dag van de Vasten van Daniël
– 7e Dag van de Vasten van Daniël
– 8e Dag van de Vasten van Daniël

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*