Post Image

LOGO

Afvalligheid van het geloof

De komst van Onze Heer is met elk nieuw jaar dichterbij. En hierdoor hebben wij de afvalligheid van het geloof en de afleiding, van degenen die ooit hebben geproefd van de heerlijkheid van de behoudenis van hun zielen, sneller zien toenemen.

Al in de tijd van de apostelen adviseerde de Heilige Geest over de periode waar wij heden in leven.

Ter gelegenheid zei Hij:

“…in latere tijden sommigen zullen afvallen van het geloof, doordat zij dwaalgeesten en leringen van boze geesten volgen” (1 Timoteüs 4:1).
Afvallen van het geloof betekent het geloof verlaten.

Dit is op grote schaal gebeurd, omdat het geloof dat hen ooit heeft verlost van de dood, werd afgezwakt en vervangen door gehoorzaamheid aan de bedrieglijke geesten.

Het is duidelijk dat de bedrieglijke geesten de “broeders”, mensen die geleid worden door jaloezie, gebruiken om de nieuwelingen te doen afwijken.

Mijn advies is dat u die in het geloof begint, die bevrijd werd door het geloof, die veroverd heeft door het geloof, die herboren werd door het geloof, dit geloof nooit verlaat!

Laat u niet leiden door veel mooie woorden of overtuigende emotionele boodschappen.

Mijn beste vriend(in), verlaat dit geloof dat u op een dag leven gaf nooit, koste wat het kost!

Want uw Behoudenis hangt ervan af…

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*