Post Image

LOGO

Avond van de Behoudenis

Wat heeft u van God gescheiden?

In de tijd van de Bijbel waren er priesters. Zij waren mensen die geloofden en Jezus volgden, en zij waren de enigen die in de Heilige Tempel mochten komen. Wanneer de mensen offers hadden die ze aan God wilden presenteren, waren de priesters verantwoordelijk om hun offers naar de Heilige Tempel te brengen. Er was daar ook een voorhangsel dat de mensen en het Altaar van elkaar scheidde. De offers werden daar door de priesters, namens het volk gelegd.

Het voorhangsel in de tempel representeerde de scheiding tussen de mensen en God, echter, werd dit vernietigd door het offer van de Here Jezus en na deze actie was er geen enkele scheiding meer. Mensen waren in staat om direct met God te communiceren en een persoonlijke relatie met Hem te vormen.

Ondanks het feit dat het voorhangsel niet meer aanwezig is, zijn er veel mensen die zich ver van God voelen, omdat ze het voorhangsel dat eens gescheurd was, tussen hen en God hebben teruggezet. Maar wat zou dit kunnen hebben veroorzaakt?

Elke woensdag zullen wij u helpen om te ontdekken of er iets is dat kan veroorzaken, dat de scheiding tussen u en God groeit. Als er iets is, zult u erachter komen hoe u zich opnieuw met Hem kan verbinden. Deze bijeenkomsten zullen u ook helpen om een sterke relatie met God te onderhouden, zodat u nooit ver van Hem zult zijn.

Wilt u niets liever dan dichtbij God zijn? Mis deze bijeenkomst dan niet. Tijdens de dienst zult u ook een kaart ontvangen, waarin u kunt noteren wat de dingen zijn die u van God zouden kunnen scheiden. Neem dit elke week met u mee om ervoor de bidden. Hierdoor zorgt u voor het belangrijkste: De Behoudenis.

De Avond van de Behoudenis
Elke woensdag om 19:30u

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*