Post Image

LOGO

Bescherming voor u en de familie

91 DAGEN IN DE SCHUILPLAATS VAN DE ALLERHOOGSTE

De weg naar deze schuilplaats is door de deur, die de Here Jezus is. Maar het heeft geen zin om door deze Deur te gaan en slechts de Schuilplaats van de Allerhoogste te “bezoeken” wanneer de moeilijke momenten komen. Het is noodzakelijk om van Jezus de permanente verblijfplaats te maken. Alleen zo zullen de mensen de beloftes leven die in Psalm 91 worden beschreven en een leven zonder angst hebben.

“Er zijn mensen die bang zijn geweest om zelfs goede dingen te leven, zoals trouwen. Want God heeft ons niet gegeven een geest van angst, maar van moed en macht…” benadrukte de bisschop. Hij legde uit dat Gods regels voor onze welzijn en onze bescherming zijn en dat wanneer we Zijn Woord gehoorzamen, de angst ons leven niet kan binnendringen.

“Om de geest van angst te overwinnen, is het noodzakelijk dat u vervuld wordt met de Geest van God. Ga Zijn Schuilplaats binnen en leef in een onvoorwaardelijke gehoorzaamheid aan Hem. Wees een persoon van woord en bereidwilligheid om te doen wat God van jou vraagt. Als u met Hem wandelt, zal Hij u beschermen.”

Kom daarom aanstaande zondag om de bescherming voor uw leven en uw familie te ontvangen, in een UKKG Centra bij u in de buurt.

Bisschop Renato Cardoso

Zondag om 10u
In Aalst aan de Dendermondsesteenweg
En in alle UKKG Centra in België 

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*