Post Image

LOGO

De 21 Dagen Vasten van Daniël

Tussen 19 mei en 9 juni zullen we de Vasten van Daniël houden voor de opwekking door de Heilige Geest. De laatste dag van de Vasten zal op pinksterdag plaatsvinden met de uitstorting van de Heilige Geest, direct vanuit het Cenakel van Jeruzalem.
De televisie aan op maximale volume, computer ingelogd op Facebook, radio om u de selectie van favoriete liedjes te bieden…

Stel uzelf eens voor in een kamer met al dit achtergrondgeluid, en probeer een gesprek te hebben met uw beste vriend… het is moeilijk om uzelf te concentreren, is het niet?

Het leven is zo, het vereist periodes van concentratie, herinnering, terugtrekking van dat wat ons verblindt, ons dooft, onze geest verduistert en ons niet toestaat om te zien, horen of begrijpen wat belangrijk is!

En nu hebt u de televisie, radio en computer uitgeschakeld, wat een stilte. Perfect gericht op wat u doet, reflecteer met mij: wat is in feite belangrijker? De vrije tijd die deze wereld biedt… of de nutteloze informatie die we constant ontvangen, die ons verzadigt, maar snel weer leeg wordt?

En waar bevindt uw geest zich te midden van dit alles? In een notendop, “vergeten”, “ondervoed”, “verloren”… en dat allemaal omdat hij voortdurend op de achtergrond wordt gehouden, omdat de onmiddellijke zorg van de mens voor het lichaam en de ziel is, niet goed wetend waar de geest past.

Uw geest is de kern van wat u bent en kan alleen worden versterkt, gevoed en vernieuwd door de Geest van God en Zijn Woord.

De 21 dagen Vasten zullen de behandeling zijn die uw geest hard nodig heeft, omdat het een periode van onthouding van het audiovisuele zal zijn, maar ook van gemeenschap, van het zoeken, van reflectie, evenals lezen en meditatie die uw geest, uw ziel en uw verstand voeden.

Doe mee, voor het algemeen welzijn van uw leven en van degenen die om u heen zijn, want aan het einde van deze vasten zult u de beste versie van uzelf zijn!

Wij zullen gedurende deze dagen boodschappen plaatsen die u zullen versterken.

Vasten van Daniël – In het Cenakel van Jeruzalem
Van 19 Mei t/m 9 Juni

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*