Dedagdie_0209“Alles is zo georganiseerd… Gefeliciteerd!”
Dit was een van de duizenden positieve opmerkingen die wij, op donderdag 31 juli, ontvingen, tijdens de inauguratie van de Tempel van Salomo. Bij deze gelegenheid was de president van Brazilië, Dilma Rousseff aanwezig samen met andere gezagsfiguren, beroemdheden en ondernemers. Zelfs onze vriendinnen, de vrouwen in de blauwe fluwelen jurken, die tijdens de ceremonie hielpen, werden gecomplimenteerd. “Bent u van een bepaald bedrijf, kunnen wij u in de toekomst inhuren?” Trots antwoordden zij, “Wij zijn de vrouwen van pastors en wij doen wat wij doen uit onze liefde voor God.”
Het evenement was in elk opzicht werkelijk buitengewoon, maar er is een kant die niet werd verteld. Het werd niet in het nieuws noch op de foto’s getoond. Tot vijf minuten voordat het evenement begon, gingen wij achter de schermen door een ‘hel’ heen.
Maandenlang werden wij bedreigd van alle kanten…
Men had een demonstratie voor die dag georganiseerd – maar niemand kwam opdagen.
Men wilde iets illegaals vinden, zodat het evenement afgezegd zou worden – maar er werd niets gevonden.
Men verspreidde allerlei soorten leugens over de Tempel – wat op geen manier invloed op ons heeft gehad.
En veel andere dingen waarvan ik weet dat ze mij niet hebben laten weten om mij te sparen… Maar het meest belachelijke vond plaats toen de presidente arriveerde: op sommige plaatsen gingen de lichten uit en wij zaten, in die plaatsen, tot vijf minuten voordat het evenement zou beginnen in het donker.
Onze elektriciens wisten niet wat te doen, omdat alles leek te werken, maar er was geen elektriciteit. Niemand was in staat om het probleem op te lossen, totdat er een wonder gebeurde. En tot deze dag hebben de elektriciens niet kunnen uitleggen hoe zij iets hebben kunnen repareren, waarvan zij niet eens wisten wat het problemen had… later kwamen we erachter dat ons elektrisch systeem gesaboteerd was.
Die avond was alles in de ogen van een ieder perfect, maar alleen God weet hoeveel wij moesten vechten en hoeveel Zijn engelen moesten werken, zodat het evenement kon gaan zoals gepland. Er waren maanden van voorbereidingen aan voorafgegaan, terwijl mensen om ons heen, ons probeerden te belemmeren, onderbreken, in een kwaad daglicht te zetten, bedreigen en bang te maken… maar wat zij niet wisten en waarschijnlijk nog steeds niet weten, is dat de UKGR niet geleid wordt door mensen, maar door God Zelf. Wie tegen de UKGR is, is tegen God.
Laten wij even nadenken over wat er in Brazilië gebeurde… De meest vervolgde kerk in het land werd geëerd door de hoogste autoriteiten van het land; terwijl iedereen in de Braziliaanse media een interview wilde met de man die zij ooit als een dief hebben bestempeld… O, wat een dag!
Het is het waard om te wachten op de eer die van Boven komt, omdat wanneer die eenmaal arriveert, dan zullen zelfs de mensen die er niets mee te maken wilden hebben er alsnog aan deelnemen
Met dank aan: Cristiane Cardoso
[simpleviewer gallery_id=”6″]