Post Image

LOGO

De grootste verslaving van de mens

Zijn het de drugs, drankjes, gokken, pornografie, dwangmatig eten, internet, leugens? Nee!

De grootste verslaving van de mens is het doen van zijn eigen wil!

De mens is verslaafd aan het doen van zijn eigen wil. De wortel van deze verslaving zit niet in een substantie of product, maar in zijn eigen bedrieglijke hart (Jeremia 17: 9).

Deze verslaving moet 24 uur per dag worden overwonnen, daarom zei de Apostel Paulus: DAG NA DAG STERF IK! (1 Korintiërs 15:31), oftewel, dag na dag overwin ik deze verslaving. We moeten onze natuur elke dag dood houden, en beslissen om de wil van God te DOEN.

Deze verslaving manifesteert zich door de keuzes, beslissingen, gewoontes, relaties en gevoelens die prioriteit krijgen, waardoor de wil van God op de tweede plaats komt te staan.

Het Onze Vader is het gebed dat ons de weg naar de hemel leert en daarin is het offer van de grootste verslaving van de mens om te BESLISSEN om de wil van God te DOEN.

Dit is waarom velen de Heilige Geest nog niet hebben ontvangen, zij hebben deze verslaving nog niet overwonnen: HUN EIGEN WIL!

Met dank aan: Bisschop André Cajeu

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*