Post Image

LOGO

De Macht van het Geloof…

De Macht van het Geloof voor het Kwaad?

Wie beoordelingsvermogen heeft, twijfelt niet aan de Macht van het Geloof. Het werkt onafhankelijk van de omstandigheden.

Het is duidelijk dat wanneer u het geloof probeert te combineren met iets anders dat onrechtvaardig of een zonde is, het Geloof van God niet functioneert.

Het Geloof vereist handelingen van moed. Als deze handelingen te maken hebben met leugen, bedrog, corruptie of wat voor verkeerd middel dan ook, is het geen Macht van Geloof meer, maar wel de kracht van het vlees.

Het Geloof van God is een kwestie van intelligentie. Als het een actie van de Heilige Geest in ons is, hoe kunnen we dan verwachten dat het vruchten zal geven die te maken hebben met de zonde?

Is het mogelijk om door de Macht van het Geloof mannen of vrouwen te veroveren die van anderen zijn?

Is het mogelijk om een stabiel huwelijk te hebben zonder de uitoefening van het woord van Geloof op het Altaar, wetende dat de Geest van het Altaar Degene is die het huwelijk heiligt op dezelfde manier dat Hij de offerandes heiligt? (Zie Mattheus 23:19)

Is het mogelijk om de Macht van het Goede te gebruiken om te genieten van de vruchten van de zonde?

Is het mogelijk om rijkdom te veroveren gebaseerd op de leugen en corruptie zonder op zijn tijd de vloek hiervoor te oogsten, wat zich zal uitbreiden tot uw generaties?

Is het mogelijk om uzelf te associëren met het kwaad en ver van hem te blijven?

Lees en overpeins over deze tekst:

“Wee hem die onrechtmatig gewin bijeenbrengt voor zijn huis, om zijn nest te maken in de hoogte, ten einde zich te redden uit de greep van het onheil!” (Habakuk 2:9).

Samenvatting: Wie het kwaad gebruikt om te kunnen profiteren, zal vroeger of later door hem te schande worden gebracht.

“Dwaalt niet, God laat niet met Zich spotten. Want wat een mens zaait, zal hij ook oogsten” (Galaten 6:7).

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*