Post Image

LOGO

De manier waarop ontrouw…

De manier waarop ontrouw uw relatie vernietigt

Bedrog vindt normaal gesproken niet opeens plaats. De meerderheid gaat immers geen relatie aan met de gedachte om te bedriegen of bedrogen te worden. De ruzies en ontevredenheid over de handelingen van de partner stapelen op en creëeren een afstand tussen het koppel. Zodoende kijken ze naar iemand die hem/haar goed behandelt, niet klaagt en hem/haar begrijpt. Iemand die ogenschijnlijk alles doet wat de partner niet doet.

Ontrouw is een van de hoofdproblemen die relaties beïnvloeden. Velen denken dat dit alleen plaatsvindt wanneer de daad wordt voltooid. Maar ontrouw is niet alleen naar bed gaan met een ander, het is elke vorm van bedrog. Bijvoorbeeld:

– Liegen tegen de geliefde
– Het geld van de partner grenzeloos uitgeven zonder dat hij/zij het weet
– Berichten sturen en ongepast contact onderhouden met iemand van het andere geslacht
Dit alles brengt onzekerheid en wantrouwen voort, het neemt de vrede weg van degenen die in deze situatie leven.

En wie al eens werd bedrogen vreest dat dit opnieuw gebeurt. Veel vrijgezellen zijn bang om een relatie aan te gaan, hetzij omdat zij al ontrouw hebben meegemaakt of omdat zij zelf ontrouw zijn geweest. U die vrijgezel bent, bent u bang om bedrogen te worden als u een relatie zou hebben met iemand?

Hierom is het belangrijk dat u over het liefdesleven leert tijdens de LiefdesTherapie. In de volgende bijeenkomst zult u leren hoe te handelen om uw relatie te beschermen tegen ontrouw.

LiefdesTherapie
Elke donderdag om 19:00u

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*