Post Image

LOGO

De muur van Jericho


Wordt u geconfronteerd met een “muur” in uw leven? Is er iets dat u blokkeert om uw doel te behalen? Wellicht is de “muur” in uw leven het resultaat van angst, depressie, verraad, familieproblemen enz.

Wat het ook mag zijn, deze muren kunnen verwijderd worden uit uw leven.

In de Bijbelse tijd waren de mensen van Israël verdrukt en niet in staat om Jericho binnen te gaan, omdat er een grote muur in de weg stond. Dit was geen gewone muur; het was een muur die onzichtbaar werd geacht in de ogen van de mens. Vijanden hadden de stad Jericho overgenomen en het volk van Israël was niet alleen geïsoleerd van de stad, maar werd ook door hun vijanden bedreigd.

Maar de Here zei tot Mozes:

“Wanneer u dan in uw land ten strijde trekt tegen de tegenstander die u benauwt, moet u met die trompetten een onderbroken klank laten horen. Dan zal aan u gedacht worden voor het aangezicht van de HEERE, uw God, en u zult van uw vijanden verlost worden” (Numeri 10:9).
Toen de Here dit zei, marcheerde het volk van Israël om de muur en blies op de trompetten. Toen er op de trompetten werd geblazen, viel de muur van Jericho om en het volk van Israël betrad de stad en versloeg haar vijanden.

Ondanks dat de strijd met de muur van Jericho oud lijkt, brengt het een goede boodschap met zich mee die vandaag de dag nog in praktijk gezet kan worden. Wanneer wij het geloof in God gebruiken en actie ondernemen, zijn wij in staat om onze problemen te overwinnen. Het volk van Israël gebruikte het geloof en als resultaat werd zij de overwinnaar in de strijd.

Wij zijn begonnen met een voorstel dat u zal leren hoe u uw geloof en gebeden dient te gebruiken om de muren in uw leven te doen omvallen. U zult ook op de trompet blazen, en zoals het volk van Israël deed in de tijden van de Bijbel, zullen de muren in uw leven neergehaald worden.

Als het voelt alsof er een muur in uw leven is, dan is deze bijeenkomst speciaal voor jou.

Voor meer informatie kunt u gerust langs bij een van onze UKKG Centra hier in België.

De muur van Jericho
Vrijdag om 19u (ook om 10u & 15u)

Aan de Dendermondse Steenweg, 52  Aalst
En in alle UKKG Centra in België (Klik hier voor meer adressen)

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*