Post Image

LOGO

De sterken sterven niet!

“En toen Hem door de Farizeeën gevraagd werd, wanneer het Koninkrijk van God zou komen, antwoordde Hij hun en zie: Het Koninkrijk van God komt niet op waarneembare wijze. En men zal niet zeggen: Zie hier of zie daar, want, zie, het Koninkrijk van God is binnen in u” (Lukas 17:20-21).

Met andere woorden: Het Koninkrijk van God is onzichtbaar en al gekomen!

Één van de karakteristieken van de zwakke is om te overwegen wat hij ziet!

Dus, hoe gaat de zwakke het Koninkrijk zien die onzichtbaar is?

“Wij houden onze ogen immers niet gericht op de dingen die men ziet, maar op de dingen die men niet ziet; want de dingen die men ziet, zijn tijdelijk, maar de dingen die men niet ziet, zijn eeuwig” (2 Korinthiërs 4:18).
De sterke verslapt niet!

Wie verslapt vanwege de kleine dingen, zal zeker verslappen tegenover de grote dingen. De verovering van het eeuwig leven is de grootste van allemaal!

Een persoon verslapt, omdat hij kijkt naar de dingen die zichtbaar zijn.

Echter, de zichtbare dingen gaan voorbij, ze verdwijnen. Als de hemel, aarde en zee voorbij zullen gaan, stel u de rest eens voor!

Maar het Woord gaat niet voorbij, het verdwijnt niet, het is eeuwig!

De sterke is sterk, omdat hij op de dingen let die Eeuwig zijn.

Bijvoorbeeld, Stefanus lette niet op de stenen die zichtbaar waren, maar op het Eeuwige. Stefanus was sterk, want de sterken sterven niet, maar slapen!

Met dank aan: Bisschop Djalma Bezerra

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*