Post Image

LOGO

De Studie van de Openbaring

De Studie van de Openbaring

De wereld bevindt zich in alle opzichten in een ellendige staat en we moeten ons bewust zijn van wat er momenteel gebeurt en wat er gaat komen. Alle tekenen zijn zichtbaar dat het einde der tijden nabij is, en we moeten voorbereid zijn.

Bepaalde beslissingen worden genomen door wereldleiders die misschien onbeduidend lijken, maar indirect verklaren dat de aarde zeker onbewoonbaar wordt. Talloze documentaires tonen ook de problemen waarmee de natuur wordt geconfronteerd, hoe deze verslechtert en hoe dit de mensheid in de nabije toekomst beïnvloedt.

Op zondag om 18uur  zult u de gebeurtenissen die nu gebeuren en die zullen komen beter begrijpen, terwijl we het laatste boek in de Bijbel bestuderen. De openbaring die aan Johannes werd onthuld, werd achtergelaten voor dienaren van God, zodat ze de profetie mogen kennen.

Mis deze studie, die uw ogen zal openen, niet. Vergeet uw bijbel niet met uw mee te nemen.

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Vergeet dan niet uw plekje te reserveren.

De online live uitzendingen op Facebook ,  worden gehouden op zondag  18u.

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*