Post Image

LOGO

De woestijn die bloeit

Door God te dienen over de gehele wereld had ik de ervaring om de Atacama woestijn in Chili te leren kennen, wat de meest droge woestijn op de aarde is. We staken de weg over die de Atacama kruist en zagen aan beide kanten alleen de hemel en rondom, het immense droge land.

Het interessante is dat, hoewel het de droogste en meest onherbergzame woestijn ter wereld is, de Atacama van tijd tot tijd bloeit.

We zijn allemaal op weg naar het leven en, tijdens onze reis, doorkruisen we ook onze woestijnen. Het goede nieuws is dat iedereen die de Heilige Geest in zich heeft, weet dat als zelfs de droogste woestijn in de wereld vroeg of laat bloeit, de tijdelijke woestijnen die we passeren, ook zullen bloeien.

We dienen slechts de zegen voor God en voor degenen die met ons reizen richting onze eindbestemming te zijn, wat het Koninkrijk der Hemelen is.

Ik ben blij om te zeggen dat ongeacht welk deel van de weg van het leven waarin u zich op dit moment bevindt, blijf vooruitgaan, blijf de zegen zelf zijn, de woestijn (ook voor u) zal vroeg of laat bloeien.

“De woestijn en de dorre plaatsen zullen vrolijk zijn, de wildernis zal zich verheugen en in bloei staan als een roos.” (Jesaja 35:1)

Met dank aan: Bisschop Agnaldo Silva

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*