Post Image

LOGO

Dit zal ik doen

 

Van moeder voor moeder: Dit zal ik doen

“En wat je ook in mijn naam vraagt, dat zal ik doen, zodat de Vader in de Zoon verheerlijkt kan worden.” Johannes 14:13

Liefste moeder,

Tegenwoordig is praten over het hebben van een perfect huis, waar rust, gesprek, begrip, regels, routines, disciplines heersen, moeilijk of bijna onmogelijk.

In feite zijn kinderen tegenwoordig zo afstandelijk, intiemer met hun mobiele telefoons dat er bijna geen dialoog is.

Aan de andere kant hebben de ouders het erg druk, met zoveel dingen te doen, het is soms beter dat de kinderen afgeleid zijn en dat er dus weer een dag voorbijgaat, een week, een maand en als ze het beseffen, zijn ze afstandelijk van elkaar en de problemen stapelden zich op.

We willen niet praten over een perfect huis, omdat wij, mensen niet perfect zijn. Maar wat we wel kunnen, is een warme huis met dialogen hebben.

God heeft het gezin ingesteld, zodat deze samenhorigheid en liefde de kracht voor elk huis zou zijn en dus konden we het beste voor elkaar doen.

Moeder, we hebben een grote verantwoordelijkheid om dit samenhorigheid en aangename huis te promoten. Denk je dat het onmogelijk is? Ik zeg het je van niet, omdat onze Heer zei: “Wat je ook vraagt in Mijn naam, ik zal doen …”. Doe het!

God zegene uw familie!

Eliana Urbaneja

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*