LINBORN_CHANGOO02Mijn leven leek goed in de ogen van veel mensen. Maar ik dronk hevig en was betrokken met drugs. Diep van binnen was dit niet het leven dat ik wilde. Ik wilde gelukkig getrouwd zijn, zoals mijn ouders. Ik walgde van mijzelf,was leeg van binnen en wist niet wat ik moest doen.
 
Via mijn zus kwam ik naar de UKGR en daar leerde ik hoe te vechten om vrij te worden van alle negativiteit in mijn leven. Daar hoorde ik ook over de Campagnes van Israël en zag hoe mensen hun levensveranderingen vertelden, die zij hadden bereikt door deel te nemen aan de Campagne. Ik had één grote droom die ik wilde bereiken en dat was om gelukkig te trouwen.
Dus toen de Campagne kwam, nam ik deel met de zekerheid dat ik beantwoord zou worden. Korte tijd nadat ik had geofferd kwam Sherene in mijn leven, zij was alles wat ik in een vrouw zocht en precies waar ik voor had geofferd.
Hoewel het een strijd was om te trouwen, vanwege mijn immigratieprobleem, is het toch gelukt. Vandaag de dag ben ik legaal, gelukkig getrouwd en heb ik mijn eigen huis. Het was het waard om te offeren.
LINBORN CHANGOO