Post Image

LOGO

En als het Altaar ging staken?

De vrachtwagenchauffeurs in Brazilië stopten en Brazilië stopte vanwege hun. Door deze staking had de gehele bevolking geen toegang tot de belangrijke items, zoals alimentatie en vervoer. Maar ik vraag me af: en als hetzelfde gebeurt met God en met Zijn Altaar? En als onze Heer beslist om, voor één dag niet te werken, Zichzelf af te zonderen en geen gebed te beantwoorden?

En als Hij voor één dag geen genade meer heeft of Zijn vergeving en bescherming niet meer aan ons geeft? Heeft u er al aan gedacht hoe groot de ineenstorting van het universum zal zijn?

Maar gelukkig zal Degene die onmisbaar is voor Zijn gehele Schepping nooit in staking gaan. Des te minder de toegang tot Zijn Altaar blokkeren. We hebben elke dag de kans om tot de Heer van het Altaar te gaan om hulp te vragen, om antwoorden te ontvangen en ons last te verlichten.

Op het Altaar, de meest democratische plek in de wereld, kan de verslaafde, de prostituee of de dakloze persoon zijn geloof gebruiken, om van iemand die veracht werd door de maatschappij, gerespecteerde mensen te worden die zelfs voorbeelden zullen zijn voor hun naasten.

Het is goed dat het Altaar van God nooit in staking gaat! Het tegenovergestelde, zijn deuren zijn altijd open voor iedereen die een levensverandering wilt. Althans, het is het waard om te zeggen dat het Altaar niet alleen de basis heeft om te geven. Het heeft het buitengewone en onvoorstelbare, want de Eigenaar van het Altaar is de Almachtige.

Alleen het leven van degenen die stilstaan vanwege hun zwakheden en angsten blijft een puinhoop.

Degenen die niet van de grote gelegenheid profiteren om OP HET ALTAAR in een nieuwe schepping getransformeerd te worden, blijven in een chaos.

God is niet inactief en heeft de deuren van deze waardevolle plek niet gesloten. Als alles in uw leven ontbreekt, bent u de privilege aan het negeren die u heeft om elke dag tot Hem te komen.

Met dank aan: Núbia Siqueira

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*