Post Image

LOGO

Gekozenen van het Altaar

Velen zijn geroepen om tot het Altaar te gaan, maar weinig zijn uitgekozen om erop te gaan.

De karakteristieken van een uitgekozene zijn het geloof, de overtuiging en de zekerheid…

De Uitvoerder van het geloof in het binnenste van iemand die uitgekozen is, is de Geest van Geloof, dezelfde Geest van het Altaar.

Vanaf dat moment komen dromen en projecten voort uit het diepste van de persoon.

Wie doordrenkt is met de Geest van Geloof, maakt zich geen zorgen met het offer op het Altaar, omdat hij ervan overtuigd is dat van het Altaar het beste zal komen (zie 1 Korinthiërs 9:13).

De dromen van geloof worden alleen gerealiseerd door het offer. Het baat niet om de status van een pastor, bisschop, vrouw van pastor of bisschop of familielid van een bisschop te hebben. In de hemel bestaat er geen aanbevelingen. Wie de droom van het geloof wilt realiseren, dient op het Altaar te gaan en te offeren.

Natuurlijk, zolang een persoon bereid is om de problemen te administreren of om nog een tijd te wachten om zijn dromen te realiseren, kan hij niet en dient hij ook niet te proberen de weg van het geloof te bewandelen.

Maar, degenen die zich op de grens van wanhoop bevinden en niet meer weten naar wie en waar ze naartoe moeten gaan, voor hun is er slechts één alternatief: op het Altaar gaan en offeren.

Wie het geloof heeft om op het Altaar te gaan en te offeren, heeft het geloof om zijn dromen te realiseren.

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*