Post Image

LOGO

Gelukkig

Monique02Ik was heel erg ziek, ik leed 48 jaar aan astma, ik leed aan reuma en had 18 jaar bekkeninstabiliteit. Mijn gehele leven heb ik aan bloedarmoede geleden en op een gegeven moment had ik een HB waarde tussen de 2 en 2,1. Ik gebruikte verschillende medicijnen, waaronder Prednizon.

In 2011 werd ik uitgenodigd om naar de UKGR te komen en kwam met mijn man, vanwege de problemen die wij hadden. We volgden alle gebedskettingen, maar met name de gebedsketting voor mijn gezondheid op dinsdag.

In datzelfde jaar werd ik ernstig ziek, Ik had een HB waarde van 2,1 en kon niet meer lopen. In die periode was de Campagne van Israël bezig en ik had mijn envelop al genomen om te offeren. De dag van de Campagne naderde en ik kon nog niet lopen zonder ondersteuning. Na een paar dagen mocht ik naar huis en die zondag was de dag waarop wij ons offer dienden te presenteren. Met de ondersteuning van mijn man en een pastor, ging ik het Altaar op om mijn offer te presenteren.
Daarnaast bundelden mijn man en ik onze krachten en offerden samen voor ons financiële leven. Ik heb mijn eigen zaak kunnen openen.

Vandaag de dag ben ik totaal genezen en heb ik geen medicijnen meer nodig. Ik heb geen astma meer, geen bloedarmoede, mijn HB waarde is nu 7, mijn bekken zijn stabiel, ik heb geen reuma meer en financieel gesproken loopt het ook goed. De eerste paar maanden waren best zwaar, maar ik heb nu een goed financieel leven. Ik weet nu wat gezond zijn betekent en ik ben gelukkig.

Monique Fleur

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*