Post Image

LOGO

God wilt dat u gerechtigheid heeft…

God wilt dat u gerechtigheid heeft in uw leven

Op zondag 17 September zal het UKKG Centrum de Zondag van Gerechtigheid houden.

Er is veel onrecht aanwezig in het leven van vele mensen dat nog opgelost moet worden. Hetzij in het huwelijk, de familie of met zichzelf. Hoe kan een persoon gerechtigheid vinden als het niet wordt gezocht?

Wij nodigen u uit om uw zaak voor te leggen aan de rechtvaardige rechter, en Zijn rechtvaardigheid te zoeken. De gegarandeerde kans voor geen verandering is wanneer een persoon passief is en ervoor kiest om zijn problemen te negeren. Er zijn vele gevallen die wel opgelost kunnen worden door de mens. Hoe dan ook zijn er ongerechtigheden die alleen opgelost kunnen worden door God, vooral als het te maken heeft met vrede hebben in uw leven.

Wat is onrechtvaardig geweest in uw leven?

Bent u een trouwe echtgenote geweest, alleen om er achter te komen dat uw man een minnares heeft? Had uw zoon een veelbelovende toekomst, maar is hij nu verslaafd aan drugs? Of zit u zwaar in de schulden die u blokkeren om vooruit te gaan met uw zakelijke doelen? Dit zijn slechts een paar voorbeelden, echter, alleen u weet wat de oorzaak is van uw gebrek aan rust. Deze argumenten zijn slechts voorbeelden van wat u, op 17 September, naar het Altaar zult brengen.

Het enige bewijs dat u nodig heeft is uw geloof. Geloof is de zekerheid dat de beloftes vervuld zullen worden in uw leven en dat zal u rechtvaardigen voor God. Presenteer uw zaak voor God, laat uw bewijs uw geloof zijn en de rechtbank zal het Altaar zijn.

God wilt dat u gerechtigheid heeft in uw leven.

“Met lengte van dagen zal Ik hem verzadigen, en Ik zal hem mijn heil doen zien” (Psalm 71:16).

Zondag van Gerechtigheid
Zondag 17 September om 10u

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*