Post Image

LOGO

Heeft u een te zware juk…

Heeft u een te zware juk gedragen?

Miljoenen mensen over de hele wereld gaan gebukt onder veel zorgen, omdat zij zich niet kunnen ontdoen van de enorme last die ze met zich meedragen. Die last is hun juk, hun verdrukking, die hen constant domineert.

Ziekte… verslavingen… huiselijk geweld… zelfmoordgedachtes… een reeks mislukkingen in het liefdesleven… twijfels… faillissement van het bedrijf…

De problemen zijn talrijk, maar elk juk brengt een zware last met zich mee.

“Op die dag zal het gebeuren dat zijn last van uw schouder zal afglijden en zijn juk van uw hals; en dat juk zal te gronde gericht worden omwille van de Gezalfde” (Jesaja 10:27)

De Gewijde Olie die op 29 juli uitgereikt zal worden in alle UKGR Centra werd geconsacreerd door honderden pastors en bisschoppen vanuit allerlei landen, zodat allen die het met geloof zullen gebruiken kracht en versterking zullen ervaren.

Kom en ontvang gratis een fles Gewijde Olie.

Maar let wel op: Er zal slechts één fles per persoon uitgereikt worden! Het is dus niet mogelijk om meerdere flessen te ontvangen voor vrienden/familieleden.

Om uw flesje Gewijde Olie te reserveren kunt u bellen naar 053 – 80 78 60

De Uitreiking van de Gewijde Olie
Zondag 29 Juli om 9:30u

In Aalst aan de Dendermondse Steenweg 52
En in alle UKKG Centra in België 

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*