Na het wereldwijde succes vond in Nederland de langverwachte lancering plaats van het boek “Niets te Verliezen”. De bestseller over de biografie van bisschop Edir Macedo. De originele vertaling genaamd “Nada a Perder”, letterlijk vertaald niets te verliezen, werd in het Portugees geschreven en in verschillende andere talen vertaald. In het Engels, Frans, Spaans, Japans, Russisch en nu eindelijk in het Nederlands.
Honderden mensen vanuit het gehele land vormden een grote rij voor het Dr. Anton Phillipszaal, dat gelegen is in het hart van Den Haag. “Het was een zonnige en gezegende middag”, vertelde één van de aanwezigen die vijf exemplaren van het boek kwam halen.
Het evenement stond gepland om 17u, maar veel mensen verzamelden zich al veel eerder voor de deuren van het theater en dat trok natuurlijk de aandacht van allen die voorbij liepen. Sommigen kwamen zelfs vragen welke artiest zou optreden. Het wachten was de moeite waard. Reikhalzend om de woorden van geloof te lezen die geschreven staan in de verhalen die door bisschop Macedo geopenbaard werden, hadden veel de zaal niet eens verlaten en begonnen in de omgeving van het theater al het langverwachte boek te lezen.
In totaal werden 2.860 boeken opgehaald bij deze lancering, geheel passend voor dit werk dat de wereld al veroverde. Onder de banners die de zaal versierden, was er één die heel opvallend was. Deze banner kondigde namelijk aan dat “Niets te Verliezen II” binnenkort ook gelanceerd zou worden. In de tussentijd is er tijd om te genieten van “Niets te Verliezen”, in de Nederlandse taal.
[simpleviewer gallery_id=”2″]