Post Image

LOGO

Het geheim van de Universele Kerk

Op 9 juli 1977, in een voormalig uitvaartcentrum, in de buitenwijken van Rio de Janeiro, toen ik voor weinig mensen die daar waren predikte, kon niemand zich voorstellen dat we één van de grootste bewegingen van geloof en solidariteit aan het beginnen waren die snel Brazilië zou winnen en zich zou verspreiden over de gehele wereld.

Bijvoorbeeld, het stimuleren van onze 9 miljoen trouwe leden om het financiële succes te zoeken en het comfort dat ze verdienen.

Onze 7157 tempels en kathedralen gevestigd in alle Steden en het Federale District, en onze 2857 kerken in het buitenland, zijn vruchtbare grond om mensen te vinden die zichzelf weer hebben gevonden in het leven en vandaag de dag voorspoedig zijn.

Qua vereniging van vrijgezelle mannen en vrouwen, helpen wij in het zoeken van de ware liefde die koppels vestigt en families vormt door middel van de LiefdesTherapie.

We redden de mensen die afhankelijk zijn van de helse verslaving. Alleen al in 2016 werden er meer dan 55 duizend mensen geholpen door ons project De Uitweg voor de Verslaving.

We vangen daklozen op, een totaal van 560 duizend counseling gesprekken per jaar met onze “Engelen van de Nacht”. We reïntegreren gevangenen in heel Brazilië. Tussen de gevangenen en de familieleden van de gevangenen, hebben we meer dan 837 duizend counseling gesprekken verricht per jaar, door het sociale project Universele Kerk in de Gevangenis.

We hebben 56 duizend vrouwen, die slachtoffers zijn geweest van huiselijk geweld, met ons Project Rachab ondersteund.

We hebben miljoenen kansarme jongeren bijeengebracht die geen perspectief hadden en zochten naar een toekomst als goede burgers met de Jongerengroep van de Universele Kerk.

We bieden met het project De Kaleb Groep, genegenheid en aandacht aan 386 duizend ouderen die door hun families in de steek zijn gelaten.

De kracht om zoveel te realiseren komt van één bron: het Woord.

De docenten, de ware steunpilaren van onze samenleving, weten hoeveel hun woorden en handelingen hun leerlingen kunnen beïnvloeden.

Zo worden de artsen gevormd die geneeskunde uitoefenen; ingenieurs worden in verschillende aspecten gevormd; architecten die huizen, bruggen en steden ontwerpen.

De woorden van de docenten brengen ook politici en machthebbers voort die groeien, toezichthouden en wetten uitvoeren die het volk zal bevoordelen.

Maar de woorden van een docent vormen mensen die naties ontwikkelen en verbazingwekkende prestaties neerzetten. Wat wordt er gezegd over het Woord van God en wat Het kan doen in de levens van de mensen die Het praktiseren?

Dit Woord keert nooit leeg terug. Het vervult zich precies zoals het geschreven staat, onafhankelijk van de tijd. Het is effectief.

Maar goed: vanwege dit Woord werkt de Universele kerk. Daarom hebben we allerlei tegenspoed kunnen overwinnen en zijn we met een relatief succes tot hier gekomen.

Succes voor het overtreffen van grenzen, de barrières van verschillende talen, gewoontes, culturen, religies, ultraconservatieve samenleving en veel meer hebben overwonnen.

Het succes echter is relatief. Er is nog veel om te doen om dit Woord over de gehele wereld te verspreiden. Dit is onze belangrijkste focus.

Dit Woord is de macht van de Heilige Schriften dat vloeit als een wind van de Geest in het transformeren van levens die hersteld werden in alle gebieden. Het Woord van God is de reden dat we tot hier zijn gekomen. En het is hierdoor dat we de zekerheid hebben dat we veel meer zullen bereiken.

Wij van de Universele kerk, wijden dit 40-jarige bestaan allemaal toe aan God en Zijn Woord.

We zijn standvastig in de absolute zekerheid dat de hemel en Aarde voorbij zullen gaan, maar het Woord van de Allerhoogste niet voorbij zal gaan (zie Mattheüs 24:35).

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

3 Responses to Het geheim van de Universele Kerk

 1. Benedicte kaluwa14 de Julho de 2017

  Heel sterk de kerk is nu 40 jaar,in de tijd hoe de kerk is gegroeid allemaal door volharding en offer vertrouwen in God. Weet dat God nog meer jaren gaat geven, allenmaa l voor een doel zielen redden.

 2. Jenoa16 de Julho de 2017

  Alleen God kan de blijdschap in mijn hart zien en meten.
  Ik heb geen woorden om God te bedanken dat ik
  De ware God in de Universele Kerk heb gevonden.
  Zonder de Universele Kerk zou ik niet weten waar ik
  Nu zou zijn.

 3. Alexandra18 de Julho de 2017

  Amen, dat is heel sterk, wij zien hier duidelijk dat wanneer wij onze vertrouwen zetten op het woord van God dat hij niet valt en dat zijn glorie zich wordt gemanifesteerd in onze leven. de 40jaren van de universele kerk hebben de macht en kracht van het woord van God getoond aan deze wereld, omdat de universele ker richt zich voor al op om de missie van God te vervullen dat is zielen redden alles voor de glorie van God en niet van de mannen; daarom ben ik trots op te zeggen ik ben universel

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*