Post Image

LOGO

Het Geloof huilt niet

Dit is het! Het ware geloof, het intelligente geloof huilt niet, klaagt niet en wordt niet emotioneel. Het is hard en stevig als staal, maar net zo juist als gerechtigheid. Alleen dit behaagt de Allerhoogste God. De persoon laat zich niet misleiden door de oproepen van een emotioneel hart. Om wonderen gerealiseerd te zien worden, zijn degenen die geloven verplicht om te handelen, acties van moed te ondernemen die in de ogen van de wereld dwaasheid zijn.

De Heer gaf hier een voorbeeld van toen hij met de discipelen SPRAK over een vijgenboom.

De Here Jezus is de Auteur en Voleinder van het Geloof, wat betekent dat Hij het heeft geschapen als communicatiemiddel voor de mensheid met Hem. Het is onmogelijk om dichterbij Hem te komen zonder Geloof. Zoals een onzichtbaar punt, begeleidt het geloof ons tot Zijn Troon van gerechtigheid en het rechtvaardigt ons.

Hoe wordt dit bereikt?

In het simpele feit van de bijbelse leringen horen en overpeinzen, is het al mogelijk om de Geest van het Woord, wat de Geest van het geloof is, te absorberen.

“Zo is dan het geloof uit het horen, en het horen door het woord van Christus” (Romeinen 10:17).

De Here Jezus Christus is het gematerialiseerde Woord en zijn Geest is de Geest van Geloof. Wanneer u het Woord met nederigheid hoort, komt de Geest van het Geloof onmiddellijk in actie en doet Hij het geloof geboren worden, wat dwaasheid is voor degenen die verloren gaan.

“Het geloof is nu de zekerheid der dingen, die men hoopt, en het bewijs der dingen, die men niet ziet” (Hebreeën 11:1).

Echter, met de Macht van God dat geleend is aan de kleinen en nederigen van hart, is het Geloof een OPENBARING voor degenen die honger hebben naar gerechtigheid. Zie Mattheüs 11:25.

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*