Post Image

LOGO

Het is alleen een kwestie van…

Het is alleen een kwestie van Geloof…

Tienden, offerandes en offers zijn een kwestie van geloof en rechtvaardigheid. Hier valt niet over te discussiëren of te twijfelen. Het is een kwestie van pure onderwerping aan het Woord van de HEER DER HEERSCHAREN.

“Door het geloof heeft Abel God een beter offer gebracht dan Kaïn; hierdoor werd van hem getuigd, dat hij rechtvaardig was…” (Hebreeën 11:4).

Met andere woorden: Vanwege zijn geloof heeft Abel een groter offer dan Kaïn aangeboden. Vanwege dit offer van geloof, werd hij gerechtvaardigd en werd hij waardig voor God.

Het offer dat aan God werd geofferd was een persoonlijke beslissing op grond van zijn geloof.

Wat deed God met zijn offer? Niets. Echter, de Heer zag zijn geloof, zijn vertrouwen en boven alles, zijn materiële losmaking in zijn offer. Dit is het soort geloof dat God behaagt.

Het geloof is spontaan. Wie het heeft, heeft het ontvangen van de geest van Geloof – de Heilige Geest. Niemand is verplicht om het uit te oefenen, praktiseren of manifesteren. Vooral als de persoon het niet in zich heeft. Een ieder geeft wat hij heeft. Stel u eens voor dat God de persoon verplicht om in Hem te geloven of trouw aan Hem te zijn, zonder de persoon de conditie hiervoor te geven?

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*