Mevr_Pers02Het offer dat mijn leven veranderde
Ik had last van nierbekkenontsteking waardoor ik om de 3 maanden naar de dokter moest gaan en veel medicatie moest gebruiken. Hoewel ik alles deed wat de dokter zei was het tevergeefs, omdat de situatie maar niet veranderde. Ik bleef ongeveer 15 jaar in deze situatie.
Door een uitnodiging kwam ik bij de UKGR terecht. Ik wilde zo graag genezen worden, dat ik niet aarzelde om daar naartoe te gaan. Toen ik daar eenmaal was en de dienst bijwoonde begon ik in te zien dat mijn situatie niet onmogelijk was en dat er wel een oplossing bestond. Ik besloot om mijn gehele kracht te gebruiken om die oplossing te bereiken. Ik begon de gebedskettingen op dinsdag, vrijdag en zondag te volgen en nam ook deel aan de Campagne van Israël.
Ik deed wat mij werd geleerd en gebruikte de kracht van het geloof om genezen te worden. Op een gegeven moment moest ik weer terug naar de dokter voor nog een onderzoek. Daar kreeg ik te horen dat ik helemaal geen ontstekingen meer had en de pijn waar ik al 15 jaar aan leed, was helemaal verdwenen.
BORSTKANKER
Acht jaar terug kreeg ik te horen dat ik aan borstkanker leed. Dit nieuws sloeg natuurlijk in als een bom, maar ik had de zekerheid dat ik hiervan genezen zou worden. Ik had al eens een onmogelijke situatie verslagen. Daarom accepteerde ik deze ziekte ook niet. Door de borstkanker kon ik niet meer werken, omdat het stadium van de kanker zorgwekkend was. De dokter vertelde mij dat het al uitgezaaid was. Ik moest binnen twee weken geopereerd worden en als dat niet zou gebeuren, zou de situatie alleen maar verergeren.
Gedurende deze periode bleef ik geloven dat alles goed zou komen. Ik was al geruime tijd lid van de UKGR en alles wat ik daar hoorde bemoedigde mij en gaf mij de hoop dat mijn situatie niet onmogelijk was. Ik nam nogmaals deel aan de Campagne van Israël voor de genezing van de borstkanker. Ik onderging de operatie en na twee weken moest ik weer terug naar de dokter voor de uitslagen. Mijn dokter was stomverbaasd. Hij vertelde mij dat de uitslagen aantoonde dat ik helemaal niets meer had en genezen was van de borstkanker.
Ik kon onmiddelijk stoppen met de medicijnen en therapieën. Hij kon niet begrijpen wat er was gebeurd, omdat de kanker in eerste instantie al flink uitgezaaid was.
STERKER DAN DE INFARCT
Mijn man leed ook aan hartproblemen en moest daarvoor geopereerd worden. Daarnaast kreeg hij ook een herseninfarct. In het ziekenhuis werd hij onderzocht en constateerde de dokter dat hij vanwege het herseninfarct nooit meer zou kunnen praten. Een gedeelte van zijn hersenen was afgestorven. Hij kon horen wat er tegen hem werd gezegd, maar niet terug praten.
Mijn man communiceerde door te schrijven. Hij schreef dat hij boos was, maar dat hij geloofde dat God hem zou genezen. Na een paar weken werd mijn man uit het ziekenhuis ontslagen. Intussen bleef ik naar de UKGR gaan en in praktijk zetten wat mij daar werd geleerd. Ik begon elke dag verandering in mijn man te zien, omdat hij steeds meer begon te praten, terwijl hem werd verteld dat hij dat nooit meer zou kunnen.
Na een poosje moest mijn man weer terug naar het ziekenhuis voor controle en de dokters konden hun ogen niet geloven, omdat hij weer sprak.
VANDAAG DE DAG
Vandaag de dag is hij helemaal genezen en praat hij zoveel hij wil.
Alle ziektes waar wij aan leden waren niet sterker dan de kracht van ons geloof in God. “Niets is onmogelijk” zijn niet alleen maar woorden die in de Bijbel geschreven staan, maar woorden die realiteit zijn geworden in onze levens.
Jessy Pers