Post Image

LOGO

Het stevig fundament van…

Het stevig fundament van de dingen die men hoopt.

Als het gaat om dingen die door de menselijke ogen onzichtbaar en onmogelijk zijn, zoals een ziekte die genezen wordt, een geliefde die bevrijd wordt of welke persoonlijke droom of realisatie de persoon wil zien, is het geloof in de Beloften van God de enige uitweg. Er is geen andere optie.

Wat voor soort geloof?

Zoals de tekst zegt, het geloof dat stevig gevestigd is op het fundament. Oftewel, de persoonlijke overtuiging van wat in het Woord Beloofd is, ongeacht de omstandigheid. De Geschreven Belofte is het documentaire bewijs dat het zal gebeuren. Het moet koste wat het kost gebeuren, rekening houdend met het feit dat het Geschreven Woord niet menselijk is. Het Woord is van de Almachtige God en het mag niet falen!

Dit was het soort geloof dat de Here Jezus gebruikte om de satan te overwinnen. Welnu, als het geloof van de Zoon van God, dat gevestigd is op de Beloften, in de woestijn heeft gewerkt, hoe zal het vandaag de dag dan niet op dezelfde manier functioneren met de kinderen van God?

Ik geloof dat het grote probleem is dat velen van het geloof niet altijd op het stevige fundament van de Belofte hebben gesteund. In plaats hiervan mengen ze de gevoelens van het hart met de christelijke overtuigingen. Of ze verdelen hun geloof in het Woord met de meningen van anderen die niets te maken hebben met de Geschreven Tekenen in de Heilige Bijbel.

Als de mens verontwaardigd wordt wanneer hij verhinderd wordt om het woord waar hij zich aan heeft toegewijd te vervullen, stel u zich dan eens de Almachtige voor. Zal Hij falen?

De Here Jezus zei: De hemel en aarde zullen voorbijgaan, maar mijn woorden zullen geenszins voorbijgaan. (Mattheüs 24:35)

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*