IMG_5822Financieel gesproken had ik het goed, maar mijn ouders waren gescheiden en ik had het idee dat ik ertussen stond.
Mijn moeder kwam naar het UKGR Centrum, om te strijden voor een beter leven.
Ik ging met haar mee, maar wilde de dingen op mijn eigen manier doen. Dat werkte niet en dat heb ik op de harde manier moeten ondervinden.
Ik had een moeilijk karakter. Ik had een kort lontje en wilde altijd het laatste woord hebben. Op de middelbare school schommelde ik tussen verschillende niveaus en omdat ik mijn geloof op mijn manier wilde gebruiken, zag ik niet de resultaten die ik wilde. Hierdoor nam ik afstand van God.
Ik begon mijn plezier te zoeken in het kijken van tv series, uitgaan naar nachtclubs enz. Ik was niet gelukkig en leefde echt naar het weekend toe om een moment van plezier te hebben.
Toen ik de beslissing nam om de situaties niet meer op mijn eigen manier aan te pakken begon ik andere acties te ondernemen. Ik gebruikte mijn geloof zoals het mij geleerd werd en zodoende begon ik ook resultaten in mijn leven te zien.
Nu ben ik anders. Ik ben gelukkig, studeer en werk en ben blij dat ik eindelijk ben geworden wie ik altijd wilde zijn. Mijn karakter is anders, ik kan me beter uiten, ben liefdevoller en stukken geduldiger.
Meryl Freire