Post Image

LOGO

IK KON AMPER LOPEN

unnamed2

 

Ik kende geen rust, omdat ik merkte dat er iets ontbrak in mijn leven. Hierdoor zat ik niet lekker in m’n vel. Ik was constant op zoek naar rust en vrede. Bovendien was ik ook een heel opstandig persoon en iemand die niet kon vergeven.

Meer dan 20 jaar had ik last van angsten waardoor ik op een bepaald moment niet eens uit huis durfde. Ik was bang wanneer ik buiten was en wanneer ik thuis was. Ik had met name een vrees voor het donker.

Hier bovenop was ik ook nog eens ziek. Ik had zweren in mijn handen en de medicatie die ik kreeg sloeg niet aan. Later kreeg ik ook nog een ernstige vorm van hernia. Dat zorgde ervoor dat ik niet meer kon werken. Ik kon steeds moeilijker mijn nek bewegen en amper lopen.

In het UKGR Centrum kreeg ik de begeleiding om door middel van het geloof de problemen te overwinnen. Ik leerde hoe het geloof gebruikt dient te worden en volgde de gebedskettingen voor de bevrijding, zodat ik vrij kon worden van mijn angsten, en ik nam deel aan een campagne van geloof voor mijn gezondheid.

Mijn leven is nu compleet veranderd. Ik ben een ander persoon. Ik heb de rust waar ik zo lang naar zocht, ik kan vergeven, heb geen angsten meer, in plaats daarvan heb ik nu kracht. Ik ben ook volledig gezond en kan alles doen. Ik werk weer en ben nu echt gelukkig.

Alda Emers

 

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*