Post Image

LOGO

Innerlijke Kracht


“Daarom verliezen wij de moed niet, maar al vervalt ook onze uiterlijke mens, nochtans wordt de innerlijke van dag tot dag vernieuwd” (2 Korintiërs 4:16)

Waarom zijn er mensen wiens kracht voorheen zo sterk en inspirerend was, maar met het verloop van de tijd steeds zwakker, doffer en bitter worden? Tot het punt dat die persoon een schim is van wie hij ooit was.

Precies, omdat zijn innerlijk niet vernieuwd werd.

Op zondag zoeken wij in het UKKG Centrum de innerlijke versterking en vernieuwing door degene die dat kan bieden, namelijk: de Almachtige God wiens kracht nooit opraakt.

Strijden, volharden, positief blijven, niet opgeven, blijven vergeven… kost allemaal kracht. Als u uw kracht niet vernieuwd dan zult u opgeven.

Net zoals onze maag telkens voedsel nodig heeft, heeft onze geest ook de vernieuwing van God nodig.
Vandaar dat Jezus zei: “Niet alleen van brood zal de mens leven, maar van alle woord, dat uit de mond Gods uitgaat” (Matteüs 4:4).

Zondag van de Innerlijke Kracht om 10u
Dendermondse Steenweg 52 – Aalst
En in alle UKKG Centra in België 

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*