Post Image

LOGO

Mezelf reinigen?

In de gehele geschiedenis is er altijd iemand geweest die overwonnen werd door zijn hoogmoed, zich achter zijn eigen gerechtigheid verschuilde en de behoefte om zich te reinigen verachtte, omdat hij zichzelf als perfect zag, wetende dat het niet zo was!

Als de mensen het voordeel van de reiniging eens begrepen! Voor degene die het niet weet, gaan we het nu uitleggen.

Mijn vrienden, de reiniging verwijdert de heerschappij en onderdrukking van de duivel uit het leven. En wanneer we vertrekken naar het eeuwige leven kan de duivel alleen maar werken waar hij kan beschuldigen. Als hij niets heeft om de persoon van te beschuldigen heeft hij niets om te doden, stelen en vernietigen!

Als er zelfs zo nog iemand bestaat die denkt dat hij zich niet hoeft te reinigen, lees dan de onderstaande tekst:

“Wat is de sterveling, dat hij rein zou zijn, en dat wie uit een vrouw geboren is, rechtvaardig zou wezen? Zie, in zijn heiligen stelt Hij geen vertrouwen, zelfs de hemelen zijn niet rein in zijn ogen; hoeveel te minder de afschuwelijk verdorvene, de mens, die ongerechtigheid indrinkt als water!” (Job 15:14-16)
Dat God jullie uitermate zegent!

Met dank aan: Bisschop Guaracy Santos

Gerelateerde artikelen

One Response to Mezelf reinigen?

  1. Jenoa19 de Outubro de 2017

    We moeten elke dag ons reinigen van onze gedachtens, handelen.
    En nooit denken dat we schoon genoeg zijn anders zullen ons nooit,
    dagelijks blijven reinigen.

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*