Post Image

LOGO

Mijn 20 twijfels

Jezus is het Woord van God de Vader gezonden naar de wereld;

Zoals de Adem van God de Vader, geblazen uit de Allerhoogste Troon door de Persoon van God de Heilige Geest.

Jezus werd Vlees, Hij materialiseerde en vernederde Zichzelf door dezelfde vorm aan te nemen als het menselijke schepsel dat Hij had geschapen.

Hetzelfde geldt voor allen die uit de Heilige Geest zijn geboren. Ze worden kinderen door de Allerhoogste voortgebracht, maar in hetzelfde lichaam dat ze op de wereld kwamen. De buitenkant is hetzelfde, maar de binnenkant is een hemels wezen.

De geestelijke aard van de ware kinderen van God wordt weergegeven in woorden en houdingen. Het is zoals geschreven:

De geborene uit God wordt voortgebracht door Degene die uit de Hoogten komt en wie door de Hoogten wordt voortgebracht, wordt uit de Hoogten geboren en is superieur aan degenen die op Aarde zijn geboren.

“Wie van boven komt, is boven allen; wie uit de aarde is, is uit de aarde en spreekt uit de aarde. Wie uit de hemel komt, is boven allen. En wat Hij gezien en gehoord heeft, dat getuigt Hij, en Zijn getuigenis neemt niemand aan. Wie Zijn getuigenis aangenomen heeft, die heeft daarmee bezegeld dat God waarachtig is.” (Johannes 3:31-33)

Bovenstaande tekst kan als volgt worden gelezen:

Diegene die van boven komt, is Het belangrijkste van allemaal;

Wie uit de aarde is, is aards en spreekt over aardse dingen.

Wie uit de hemel komt, is hemels en spreekt over wat Hij van God zag en hoorde, maar niemand aanvaardt Zijn boodschap. Maar wie Zijn boodschap accepteert, wordt een getuige van de Grootheid van God.

De ware kinderen van God worden voortgebracht door de Geest van God. Ze worden voortgebracht door de Allerhoogste en worden daarom uit Boven geboren.

Hun woorden en houdingen zijn in overeenstemming met de woorden en houdingen van Boven. Hun gesprekken en gedrag verschillen van de mensen van deze wereld.

Laten we eens kijken:

Ik betwijfel of iemand geboren uit de Heilige Geest een andere geur verspreidt dan het parfum van de Here Jezus! (2 Korinthiërs 2:15)

Ik betwijfel of vloeken uit zijn lippen komen! (Efeze 4.29)

Ik betwijfel of zijn oren gehoor geven aan onnodige gesprekken! (Efeze 5.4)

Ik betwijfel of zijn ogen naar pornografie kijken of tijd verspillen aan online games zonder de krachtige waarschuwing van de Heilige Geest! (1 Korinthiërs 6.19)

Ik betwijfel of zijn voeten op ongepaste plaatsen lopen en niet afwijken van het kwaad. Ik betwijfel het! (Job 1.1)

Ik betwijfel of zijn hart plezier zal hebben in de werken van het vlees! (Galaten 5.19)

Ik betwijfel of zijn geest blij is om het Woord van God niet te gehoorzamen! (Mattheüs 7.24)

Ik betwijfel of de kinderen van het Licht zich goed zullen voelen aan de tafel met de spotters! (Psalm 1.1)

Ik betwijfel of de kinderen van de Geest in de feestvreugde van het feest van het vlees vallen of eraan deelnemen op tv of internet. Ik betwijfel het! (Romeinen 8.6)

Ik betwijfel of degenen die uit de Geest zijn geboren sexy kleding dragen om de aandacht van de mannen te trekken! (Openbaring 3.5)

Ik betwijfel of degenen die uit de Geest zijn geboren, willen trouwen met mensen die ook niet uit dezelfde Geest zijn geboren. Ik betwijfel het! (1 Korinthiërs 7.39)

Ik betwijfel of degenen die uit de Geest zijn geboren, plezier hebben in feesten, nachtclubs of plaatsen waar muziek, een lied uit de hel, drugs, alcohol, seks, aids, herpes en geslachtsziekten stimuleert. Ik betwijfel het! (Kolossenzen 3,5,6)

Ik betwijfel of degenen die uit de Geest zijn geboren, de dienst van de Geest op zondagochtend missen. Ik betwijfel het!… (Hebreeën 10.25)

Ik betwijfel of degenen die uit de Geest zijn geboren, meer prioriteit geven aan de buitenkant dan aan de binnenkant. Ik betwijfel het! (Romeinen 8.5-8)

Ik betwijfel of degenen die uit de Geest zijn geboren, slaaf zijn van elke vorm van verslaving. Ik betwijfel het! (Johannes 8,36)

Ik betwijfel of degenen die uit de Geest zijn geboren depressief en ongelukkig zijn. (Psalm 128.2)

Ik betwijfel of degenen die geboren zijn uit de Geest zullen vallen. Ik betwijfel het! (Psalm 37.24)

Ik betwijfel of degenen die uit de Geest zijn geboren zullen falen. Ik betwijfel het! (I Johannes 5.4)

Ik betwijfel of degenen die uit de Geest zijn geboren verdrietig zullen zijn als ze deze tekst lezen. Ik betwijfel het! (Openbaring 3: 18-21)

Ik betwijfel of de kinderen van het Licht zich zullen mengen met die van de duisternis. Ik betwijfel het! (2 Korinthiërs 6.14)

  • Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*