Post Image

LOGO

Onkruid of tarwe?

“Wie vanuit zichzelf spreekt, zoekt zijn eigen eer, maar wie de eer zoekt van Hem Die hem gezonden heeft, die is waarachtig en geen ongerechtigheid is in hem.” (Johannes 7:18)

Pastors, bisschoppen, vrouwen, helpers, zijn allemaal simpelweg dienaren van God, die hun bediening willen ontwikkelen, zielen willen winnen, maar hoe te weten wie op zoek is naar zijn eigen glorie en wie zoekt de glorie van Hem die hem gezonden heeft?

Het antwoord zit in hetzelfde vers:
“… die is waarachtig en geen ongerechtigheid is in hem.” (Johannes 7:18)

We kunnen doorbreken in onze bediening, maar als we in ongerechtigheid (zonde) leven, bedriegen we de anderen en bovenal, onszelf. En zo wordt het onkruid (bedrieger) gedetecteerd.

En in het geval van onkruid, het ergste ding dat voor hem bestaat, is dat de Heer toestaat dat hij in het midden van de tarwe tot de oogst mag groeien, want wanneer die tijd komt zal er geen Behoudenis voor hem zijn.

Had hij maar herkend dat hij een onkruid is en zich bekeerde, dan zou de Heer hem ongetwijfeld in tarwe kunnen veranderen, maar hij loopt met grote stappen naar de GROTE SCHEIDING IN DE OOGST:

“…verzamel eerst het onkruid en bind het in bossen om het te verbranden…” (Mattheüs 13:30)

Hij zal in het eeuwige vuur worden verbrand.

WAARSCHUWING!
Als u beseft dat u een onkruid bent, is het nog steeds mogelijk om u te bekeren en smeken tot de Here Jezus om deze transformatie (nieuwe geboorte) te doen, anders zult u blijven “groeien” in het midden van de tarwe, maar de tarwe zal richting de schuur van God (de hemel) lopen, en het onkruid, gebonden in bossen, lopen richting de hel om verbrand te worden.
GENADE!!!

Met dank aan: Bisschop Sergio Corrêa

Gerelateerde artikelen

One Response to Onkruid of tarwe?

  1. Jennifer3 de Junho de 2019

    Ik wil de tarwe zijn en strijden voor mijn behoudenis

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*