Post Image

LOGO

OVER ONS

Welkom bij de UKGR (Universele kerk van Gods Rijk). Wij doen niet aan indruk maken of hooghartig en heilig zijn. Wat u ziet is wat u krijgt. We zijn een nuchtere, niet-zweverige Christelijke kerk die gelooft dat het leven van een ieder ten goede kan veranderen – in feite, niet alleen veranderen, maar zelfs getransformeerd worden.

Iets dat u misschien ongewoon zult vinden is het feit dat we elke dag open zijn en altijd geweest zijn sinds we onze deuren openden in Nederland 15 jaar geleden. Het is heel belangrijk voor ons om altijd beschikbaar te zijn voor de mensen om ze te kunnen helpen wanneer ze dat nodig hebben.

Kijk rond en u zult vele nationaliteiten en mensen van verschillende achtergronden vinden en zo zien wij het ook graag. Wij zullen u van harte welkom heten wie u ook bent of wie u ook in het verleden geweest bent.

Het UKGR Centrum is een stichting die zich inzet om mensen te helpen die door problemen heen gaan die zij als onmogelijk beschouwen. Over de gehele wereld heeft het miljoenen mensen kosteloos geholpen en hen geleid naar een beter leven. Op dezelfde wijze staat het UKGR Centrum tot de beschikking van allen die deze hulp willen aanvaarden, dus ook voor u.

Maar een ding waarop wij aandringen is om de mensen te begeleiden om onafhankelijk te zijn – dus onafhankelijk van mensen of dingen om gelukkig te zijn, maar afhankelijk te zijn van zichzelf en van hun geloof in God.

U zult ook praktische hulp en begeleiding vinden door onze ondersteuningsactiviteiten.

Loop bij een van de UKGR Hulpcentra binnen en u kunt een warm welkom verwachten van mensen die oprecht om u geven en met u zullen zijn bij elke stap naar een nieuw leven.

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in een van onze HulpCentra of voel u vrij om contact op te nemen op 070 – 388 84 42 (24uur) om een afspraak met ons te maken.