Monique_Ramhit02Ik heb altijd als leidinggevende gewerkt maar vaak kwamen er reorganisaties, waardoor ik binnen het bedrijf niet langer meer nodig was. Ik gaf mijn alles in de bedrijven waar ik werkte en werd, als dank, na en tijd de laan uitgestuurd. Op een gegeven moment stelde mijn man voor dat ik voor mezelf moest beginnen. Hij zei tegen mij dat ik veel ervaring had, maar iedere keer voor andere werkte.
DE STAPPEN DIE ALLES VERANDERDEN
De reden dat ik niet voor mezelf durfde te beginnen, was dat ik veel twijfelde en angstig was.
In de UKGR heb ik mijn manier van denken leren veranderen. Ik begreep dat ik dapper moest zijn om te strijden voor wat ik wilde en dat begon ik te doen. Alle twijfels en angsten zette ik aan een kant en ik begon mijn geloof te gebruiken in gebed, maar ook in acties. Mijn mand heeft mij altijd in alles gesteund en stond altijd naast mij om mij te bemoedigen. Samen hebben wij ons geloof gebruikt, omdat wij wisten dat God ons zal doen slagen in hetgeen wij wilden bereiken. Vandaag de dag werk ik niet meer voor anderen; ik werk voor mezelf.
NU BIED IK HULP AAN ANDEREN
Mijn bedrijf verleent coaching en maatschappelijke diensten. Dit houdt in dat ik mensen help met allerlei soorten problemen, zoals gezinsproblemen, financiele problemen, ziekteverzuim en ik probeer alles voor ze op een rijtje te zetten, zodat ze een nieuwe start kunnen maken. Ik werk samen met gemeentes die clienten naar mij verwijzen en op dit moment gaan de zaken goed. Ik heb het heel erg druk. Dit alles hebben wij veroverd door de kracht van het geloof.
Monique Ramhit