Post Image

LOGO

Vasten van Daniël, heb ik het echt nodig?

Beantwoord dit eerlijk, heeft u een van deze vragen?

– Waarom leeft iemand geïrriteerd? Waarom zegt hij wat hij niet dient te zeggen, ruziet/discussieert hij zonder reden met anderen? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom bewaart iemand wrok om alles en is hij, om niets, haatdragend? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom “leeft” iemand pratend en huilend vanwege de problemen uit het verleden, het bedrog en de problemen en moeilijkheden om zich heen? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom raakt iemand wanhopig om de kleinste dingen? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom isoleert iemand zich van allen en wantrouwt hij iedereen? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom bekijkt iemand alles met slechte ogen, met kwaadaardigheid? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom wil iemand dat iedereen zijn wil doet en legt hij dit anderen op? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom geniet iemand niet van wat hij heeft, familie, gezondheid, geloof, de diensten in de Universele Kerk? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom is iemand onzeker, weet hij niet wat hij wil en is hij ongedefinieerd? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom onderwerpt iemand zich niet uit gehoorzaamheid, geloof en vrees voor God aan de geestelijke autoriteiten? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom is iemand die geld heeft, verschillende reizen maakt, vaak naar feesten gaat, niet tevreden? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom laat iemand zich door zij die niet geloven beïnvloeden tot het perspectief van de ongelovigen? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom vreest iemand de dood? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom vreest iemand hekserij, tovenarij, boze ogen en jaloezie? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom is iemand bang voor de demonen, de duivel? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom is iemand bang om hetgeen hij heeft te verliezen (familie, gezondheid, bezittingen of een positie)? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom begrijpt iemand het Woord van God niet, zelfs al hij het leest? Ondanks dat hij de Bijbel bestudeert, begrijpt hij het niet. De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom schaamt iemand zich om publiekelijk voor zijn geloof in de Here Jezus uit te komen en te evangeliseren? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom heeft iemand geen plezier om anderen, de naasten, te helpen, aan anderen de gelegenheid te geven om de Waarheid te leren kennen, mensen naar de Kerk te brengen? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

– Waarom heeft iemand die de diensten in de Universele Kerk bijwoont niet het verlangen om deel te nemen aan de Vasten van Daniël? De reden is de afwezigheid van de Heilige Geest.

Nu weet u waarom u nog steeds een schepsel bent en geen Zoon.

Want allen, die door de Geest Gods geleid worden, zijn zonen Gods. Want gij hebt niet ontvangen een geest van slavernij om opnieuw te vrezen, maar gij hebt ontvangen de Geest van het zoonschap, door welke wij roepen: Abba, Vader. Die Geest getuigt met onze geest, dat wij kinderen Gods zijn (Romeinen 8:14-16).

Met dank aan: bisschop Júlio Freitas

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*