Post Image

LOGO

Vrede is een Persoon

 

Velen jagen twee dingen na, namelijk: vrede en geluk, omdat men weet dat wanneer ze vrede gevonden hebben, ze gelukkig zullen zijn.

Ze zoeken het in therapeutische activiteiten, zoals: van de natuur genieten, naar muziek luisteren en mediteren. Er is niets verkeerds aan deze methodes het enige probleem is, dat de vrede die hiervan komt slechts tijdelijk is.

Vrede is niet bedoeld om maar voor een moment te ervaren. Het hoort een constante staat van een persoon te zijn. De reden waarom vele die niet vinden is omdat ze deze op verkeerde plekken zoeken. Ze moeten niet zoeken naar “wat”, maar naar “Wie”. Vrede is een Persoon. Jezus is vrede.

“Vrede laat Ik u, Mijn vrede geef Ik u; niet zoals de wereld die geeft, geef Ik die u. Laat uw hart niet in beroering raken en niet bevreesd worden.” (Johannes 14:27)

Pas dan, wanneer u een ontmoeting gehad heeft met de Vredevorst, zal uw zoektocht over zijn. Dit is wat wij willen dat u ervaart op zondag 18 oktober tijdens de Tweede zondag van de Ontmoeting met de Vrede. Op deze dag krijgt u ook de gelegenheid om deel te nemen aan het Heilig Avondmaal. Het is de beste manier om de Vredevorst in uw leven te verwelkomen, is het niet?

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*