Post Image

LOGO

Vreemdelingen in het Lichaam…

Vreemdelingen in het Lichaam van Christus

Één van de markerende tekenen van de kinderen van God is de discipline. Vanaf het moment dat u wordt opgenomen in de Ware Wijnstok, begint de Kerk of het Lichaam van de Heer te functioneren in perfecte harmonie met de andere leden en boven alles met het Hoofd. We hebben het over het Koninkrijk van God.

De persoon noemt zich een christen, maar laat geen discipline zien zoals de andere christenen. In feite is de persoon een onwettig kind. Zij heeft niets met de Heer te maken.

Het is noodzakelijk om heel voorzichtig te zijn met deze indringers die zich introduceren in het midden van degenen die puur zijn om hun te corrumperen. Ze zijn als onkruid in het midden van tarwe.

Het is goed om niet te vergeten dat het onkruid altijd in het midden van de tarwe is geweest. Het is de tactiek van satan om zijn mensen bij de christenen te infiltreren.

Bileam leerde Balak hoe het geloof van de soldaten van Israël te corrumperen. Hij stuurde zijn jonge dames om met hun te slapen en de soldaten aten van hun offers. Zo kwam de vloek over Israël.

De duivel blijft dezelfde praktijken gebruiken. Hij heeft zijn “mooie jonge mensen” gestuurd om het geloof van de kinderen van God af te leiden.

Om zulke “gestuurden” te identificeren”, is het genoeg om te bevestigen dat hun manier van reageren anders is dan degenen die gedisciplineerd zijn. Zij haten het om gecorrigeerd te worden en klagen weleens over “onrechtvaardigheden” die door geestelijke autoriteiten werden gepleegd.

Maar als het een kind van God is, beschouwt hij de correcties als olie van gerechtigheid. (Zie Psalmen 141:5)

Om geen slachtoffers van onwettige kinderen te zijn, dienen de kinderen van God te vluchten voor alle type gemeenschap met hun. Ze zijn vreemdelingen in het Lichaam van Christus.

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*