Post Image

LOGO

Wapens van het Geloof

God heeft voorzien in alle voorwaarden die Zijn volk nodig heeft om het Beloofde Land te veroveren. Hij heeft ons Zijn Woord, Zijn Geest en Zijn Naam gegeven. Wat hebben we nog meer nodig? Met deze gereedschappen is echt niets onmogelijk.

Het is duidelijk dat Zijn Woord, Zijn Geest en Zijn Naam niet werken zonder de medewerking van degenen die in Hem geloven. We zijn tenslotte Gods medewerkers. (1 Korinthiërs 3: 9)

Dit wil zeggen, dat God niets in uw leven zal doen zonder uw medewerking! Het heeft geen zin om te bidden wanneer u dient te handelen! Mozes bad niet toen hij voor de Rode Zee stond. Hij riep aan! En Gods antwoord was: Waarom roep je Mij aan? Zeg tegen de kinderen van Israël om te gaan! (Exodus 14:15)

Misschien bent u lezer aan het bidden, vasten en wachten totdat God iets doet. Mijn vriend, als dit uw geval is, vergeet de oplossing! God zal nooit uw deel doen, net zoals u nooit Zijn deel zult doen!

Wij zijn Zijn partners. Iedereen dient zijn deel te doen, zodat er met dit verbond wonderen zullen gebeuren!

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*