Sorendell_Marcos02Mijn leven was een echte puinhoop. Thuis waren er altijd ruzies, bedreigingen, en zelfs wapens. De ruzies waren zo erg, dat de politie vaak moest komen. Er was altijd een spanning thuis, waardoor er nooit vrede was. Door deze situatie, kreeg ik ook persoonlijke problemen. Op school ging het niet goed, omdat ik niet goed presteerde. Op mijn tiende begon ik sigaretten te roken. Met de tijd kwam ik ook in aanraking met marihuana. Ik rookte zoveel, dat dit een verslaving voor mij werd. Ik was agressief en had last van woedeaanvallen.
Dit was de staat waarin ik zat toen ik naar de UKGR kwam. Ik besefte dat mijn leven niet meer verder kon op deze manier. Ik hoorde over de Campagne van Israel en zag de levensverandering van mensen die eraan deelgenomen hadden.
Mijn leven was al heel problematisch dus toen ik de levensveranderingen zag van anderen, was dat bemoedigend en motiverend voor mij. Het toonde mij dat er wel een oplossing voor mijn leven bestond.
Ik nam ook deel aan de Campagne en offerde in geloof. Het was niet makkelijk. Maar omdat ik geloofde, ging ik door en vandaag de dag geniet ik van het resultaat. Door mijn offer veranderde mijn leven helemaal. Ik heb geen last meer van woedeaanvallen en ben nergens aan verslaafd. Nu ben ik vrolijk en voel ik mij goed van binnen. Er is vrede in mijn familie en we kunnen nu met elkaar opschieten.
Mijn school heb ik af kunnen maken en ik heb al mijn diploma’s behaald. Ik ben voor mezelf begonnen te werken en heb een gelukkig huwelijk. Ik heb mijn leven echt zien ontwikkelen. Tot nu toe, geniet ik van het resultaat van het offer dat ik destijds gebracht heb. Mijn leven is anders en offeren was zeker de moeite waard.
SORENDELL MARCOS