Post Image

LOGO

Ze heeft zin in je leven?

Ze is vol, rijk, verlos ons van alle kwaad, verlos ons van de zonde, biedt ons bescherming … maar waarom is het dat ons leven niet dit weer te geven?
Ze is de bekendste gebeden van de Bijbel, want het was de Heere Jezus Zelf onderwezen. Wie heeft er ooit gehoord van het “Onze Vader”? Zeker alle mensen, van alle religieuze denominatie hebben kennis in een eenvoudig gebed dat ooit heeft bestaan!

In het gebed van Jezus ons geleerd, Hij heiligde de naam van God, noemde het Koninkrijk van God, de vergeving die we zo hard nodig hebben, niet alleen onze Deliverance, als die van onze familie, bedankte het dagelijks brood, kortom, alles gezegd deze eenvoudige en ongecompliceerd Gebed.

Maar wat we hebben gezien in de wereld? Momenteel hebben we de vernietiging van huwelijken, de afbraak van de gezinnen getuige; faillissementen en ambachten en ziekten die artsen niet kunnen diagnosticeren, laat staan ​​een remedie te vinden. De mensheid voelt zich verloren en bescherming nodig hebben.

Eén van zijn woorden in het Onze Vader waren, “maar verlos ons van het kwade”, zodat Jezus wist dat we bescherming nodig, te allen tijde!

Je leven moet deze bescherming en bevrijding? Maar, heb je ooit terug te vinden waarom het “Onze Vader” geen zin heeft gemaakt in je leven? Misschien omdat je niet hebt geleefd, want als je niet vergeven en lasten doet pijn in je hart, hoe God kan hem vergeven?

In de week van zondag 1 maart t.e.m 8 maart, zal een Gebed voor het “Onze Vader” constante deel van je leven te maken! Je elke dag zal dit gebed te maken en te brengen naar de dichtstbijzijnde CdA, niet alleen zijn naam en zijn familie, als allen die hun boze wensen!

Onz Vader klein

“Onze Vader‭, ‬Die in de hemelen zijt‭. ‬Uw Naam worde geheiligd‭. ‬Uw Koninkrijk kome‭. ‬Uw wil geschiede‭, ‬zoals in de hemel zo ook op‭ ‬de aarde‭. ‬Geef ons heden ons dagelijks brood‭. ‬En vergeef ons onze schulden‭, ‬zoals ook wij onze schuldenaren vergeven‭. ‬En leid ons niet in verzoeking‭, ‬maar verlos ons van de‭  ‬boze‭. ‬Want van U is het Koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid‭, ‬tot in eeuwigheid‭. ‬Amen‭. ‬Want als u de mensen hun overtredingen vergeeft‭, ‬zal uw hemelse Vader u ook vergeven‭. ‬Maar als u de mensen hun overtredingen niet vergeeft‭, ‬zal uw Vader uw overtredingen ook niet vergeven‭.‬”

(‬Mattheüs 6:9-15‭)

Van zondag 1 maart t.e.m 8 maart‬ om 08u en 10u

Carnotstraat, 15
2060 Antwerpen
en in alle UKGR Centra in België

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*