5 à 6 jaar lang leed ik aan een pijn in mijn voeten. Met de tijd werd de pijn alleen maar erger en trok hij naar boven toe, tot aan mijn onderrug. Ik ging naar de fysiotherapie, maar ze konden niets voor me doen. Door die pijn kon ik niet lang staan en ik had daar elke dag last van. Elke avond moest mijn dochter mijn been masseren. Ik kon niet goed werken en daardoor belandde ik in de ziektewet.
Ik besloot om deel te nemen aan de Campagne van Israel. Ik zat in een moeilijke situatie en het enige wat ik had was het geld van mijn huur, maar ik had besloten omdat te offeren. Ik kon niet meer zo leven, ik had een verandering in mijn leven nodig en dit was mijn kans om genezen te worden.
Na de Campagne van Israel vroeg mijn dochter of ze mijn voeten moest masseren en toen merkte ik dat ik geen pijn meer had. Ik wist zelf niet dat ik genezen was, omdat ik gewend was aan die situatie. Dus toen mijn dochter mij vroeg of ze mijn voeten moest masseren bemerkte ik dat ik al drie dagen geen pijn meer had.
Tot de dag van vandaag is de pijn weg en kan ik blijven staan zonder pijn. Mijn God heeft mij genezen door de kracht van mijn geloof.
Oety Noventa