moen_02Ik had altijd heel veel last van pijn en klachten in mijn lichaam. Het begon met een kleine operatie aan mijn teen die in 3 maanden genezen moest zijn, maar vervolgens uitliep naar mijn gehele lichaam waar ik jarenlang last van had. De pijnen werden alleen maar erger tot het punt dat ik geen schoenen meer kon dragen, niet goed kon lopen en zelfs mank begon te lopen. Bovendien kon ik jarenlang niet goed slapen, omdat ik ook aan ernstige nachtmerries leed.
Thuis had ik problemen in mijn gezin en met mijn huwelijk ging het niet goed. Mijn man en ik zijn zelfs een paar keren uit elkaar gegaan. Wij wilden wel samen blijven, maar er was iets negatiefs dat ons huwelijk beïnvloedde waardoor het altijd zo slecht tussen ons ging. Mijn leven was helemaal niet zoals ik wilde. Ik was alles behalve gelukkig. In de UKGR leerde ik dat ik deze situatie niet diende te accepteerde en ik nam de beslissing om voor mijn leven, huwelijk en gezin te vechten.
Ik begon mijn geloof op een actieve manier te gebruiken, bleef strijden en volharden totdat ik de verandering zag die ik wilde zien. Opgeven of die negativiteit accepteren was simpelweg geen optie. Vandaag de dag ben ik helemaal genezen van alle pijnen, heb ik rust in mezelf en is mijn huwelijk gered. Ik ben een ander persoon, mijn familie is gezegend en dit alles heb ik aan God te danken.
MOEN BIHARIE