Voordat ik naar de UKGR kwam, was ik wanhopig. Ik voelde een leegte in mijn binnenste. Ondanks het feit dat ik verschillende kerken bezocht, voelde ik mij niet goed. Ik voelde me altijd eenzaam en ook heel boos vanwege alle teleurstellingen die ik had meegemaakt in mijn leven. Ik was heel agressief en werd snel boos. Ik was zelfs bereid om te vechten als het moest.
In 2011 kreeg ik ineens een hevige pijn. Het was een pijn die altijd aanwezig was en bij mijn heup begon om vervolgens door te trekken naar mijn been. Hierdoor kon ik niet lang staan en op den duur niet eens lopen. Ik nam medicijnen in, maar niets hielp. Ik kreeg zoveel medicijnen voorgeschreven dat ik ze op een gegeven moment uitbraakte.
Door mijn beste vriendin kwam ik hier. Al op de eerste dag voelde ik mij goed, het leek wel alsof ik thuis was. In de UKGR heb ik geleerd dat er een oplossing bestond voor mijn situatie en dat ik die door het geloof kon bereiken.
Door gebedskettingen te volgen, te offeren in de Campagne van Israël en te volharden, heb ik al mijn problemen overwonnen. Vandaag de dag ben ik genezen van de pijnen in mijn lichaam. Ik ben niet meer agressief maar ik voel me een gelukkig persoon en heb vrede in mijn hart en dat straal ik ook uit.
Mevrouw Bernadette