WAT IS HET WORTELS EVENEMENT?
Elk probleem heeft zijn wortels
Vraagt u zich wel eens af:
• Waarom kan ik niet van dit probleem afkomen?
• Waarom gaan mijn problemen voor een tijdje weg en komen ze
daarna nog erger terug?
• Waarom bloeit mijn relatie/gezondheid/financiële leven/familie/
ikzelf niet op zoals dat gebeurt bij andere mensen?
Het Wortels Evenement is een serie van zeven diensten die u zullen helpen om de wortels van uw problemen te ontdekken en hun voorgoed te verwijderen.
Als we voorgoed van een boom willen afkomen, dan dienen we zijn wortels te doden. De reden waarom we gefrustreerd raken over onze problemen is vaak omdat we ons bezighouden met “bladeren en takken”, dingen die we zien, maar niet met de wortels die ze voeden.
Bijvoorbeeld, een koppel kan het probleem hebben dat ze constant ruziemaken, het vervolgens goed maken, elkaar beloven om de volgende keer aardiger tegen elkaar te zijn, totdat er een nieuwe discussie begint en de cyclus herhaalt zich weer.

De reden waarom we gefrustreerd raken over onze problemen is vaak omdat we ons bezighouden met “bladeren en takken”, dingen die we zien, maar niet met de wortels die ze voeden

Wat ze zich misschien niet realiseren is dat verontschuldigen en beloftes doen om te veranderen hetzelfde is als bladeren en takken afhakken. Geef ze een beetje tijd en ze groeien weer terug. De permanente oplossing zal alleen komen door de wortels van deze discussies te verwijderen. Het probleem is dat dit koppel, net zoals veel mensen, misschien niet eens weet wat de wortels zijn van hun probleem!
Dit is waar het Wortels Evenement u zal helpen. U zult leren om de wortels van uw problemen te identificeren en hoe u ze kunt doden.
HOE HET WORTELS EVENEMENT U ZAL HELPEN
Het Wortels Evenement is een serie van zeven zondagsdiensten. Terwijl u deelneemt aan de diensten, zult u leren:
1 Hoe u de wortels van uw problemen kunt ontdekken
2 Hoe u de wortels kunt afhakken
3 Hoe u goede wortels kunt planten voor een permanente verandering
Alle onderwijs zal gebaseerd zijn op de Bijbel – wat NIET wil zeggen dat alleen christenen eraan kunnen deelnemen. God heeft geen label, dus iedereen is welkom ongeacht zijn geloof of gebrek eraan.
HEEL BELANGRIJK:
Hoewel iedereen welkom is, bemoedigen we u om dit evenement niet te bezoeken tenzij u echt serieus bent om de wortels van de problemen van uw leven aan te pakken. Dit evenement wordt niet gehouden zodat u een bekende prediker of coole gospel band kunt horen. Het is voor degenen die hun leven willen veranderen, die resultaten willen en bereid zijn om te doen wat nodig is om ze te bereiken.
{slide=Het is NIET normaal}
 
U heeft waarschijnlijk het volgende opgemerkt:
• De uitgedroogde boom in het midden van de foto – er is iets mis met hem
• Alle andere bomen om hem heen zijn groen en gezond
Het verstand vertelt ons direct dat de wortels het probleem zijn van die uitgedroogde boom. Het kan niet de omgeving zijn, anders zouden de andere bomen ook uitgedroogd zijn. Het is niet normaal dat die boom niet zou opbloeien in die omgeving, tenzij er iets mis is met de wortels.
We kunnen dezelfde conclusies trekken wanneer we naar onze levens kijken.
Het is NIET normaal om:
• Herhaaldelijk te falen in uw relaties,
• Hard te werken en nooit geld te hebben,
• Altijd ziek te zijn,
• Zich leeg of depressief te voelen,
• Verslaafd te zijn,
• Geen vrede in uw huwelijk of familie te hebben,
• Nooit iets te bereiken.
Ongeacht wat mensen u hierover hebben verteld, zegt iets in uw binnenste dat dat niet de manier is waarop u hoort te leven. Dat is de stem waarnaar u dient te luisteren.{/slide}