Waarom belooft God om een ​​onderscheid te maken in ons leven?
Omdat het de enige manier is om aan degenen die niet geloven te tonen dat onze God ANDERS en WAAR is.
Wanneer we vastbesloten zijn om te veranderen en God te gehoorzamen, worden van binnen anders; echter, dit verschil dient ook aan de buitenkant zichtbaar te zijn, zodat degenen die niet geloven het zullen zien en geloven.
Wanneer moet dit onderscheid worden gezien?
NU. Hier op AARDE. In de Hemel is het niet nodig voor God om te laten zien dat Hij de Ware en Levende God is; maar hier op aarde is deze manifestatie noodzakelijk!
Wat moet ik doen om dit onderscheid te zien?
U dient in gerechtigheid te wandelen, stoppen met doen wat verkeerd is en God te gehoorzamen. Ik kan geen leven dat anders is eisen als ik mijn houding niet verander. Alleen degenen die in gerechtigheid leven, hebben rechten.
Verdienen wij het dat God een onderscheid maakt in ons leven?
Nee, we verdienen dat niet. Het draait niet om iemands verdiensten, het draait om het GELOOF.
Het gaat over het uitoefenen van Gods rechtvaardigheid om een andere leven te kunnen leiden.
Waarom heb ik dit onderscheid nog niet in mijn leven gezien?
Omdat u uw alles nog niet aan Hem hebt overgegeven. God zou onrechtvaardig zijn als u uw alles aan Hem had gegeven en Hij geen verschil zou maken in uw leven. Er kan alleen een ONDERSCHEID zijn wanneer u zich volledig aan Hem overgeeft.
Wat gaat er gebeuren op 23 September? Waar gaat het over?
EEN TOTAAL GETRANSFORMEERD LEVEN. De mannen van het verleden maakten niet alleen het verschil, maar zij waren het verschil. We kennen de verhalen van de mannen van het verleden, maar het verschil dat zij toen maakten, kan de God van het heden niet verheerlijken. Daarom zei Hij dat Hij NOGMAALS een onderscheid zou maken tussen degenen die Hem dienen en degenen die dat niet doen.
Voorstel: Dag van het Onderscheid
Datum: Zondag 23 september
Tijd: 10u
Locatie: Alle UKGR Centra – Klik hier voor de adressen