avdgvgHet wordt niet onderwezen tijdens economische cursussen
Is het elke maand een strijd voor u geweest om uw rekeningen te betalen? Lijkt het alsof er geen einde lijkt te komen aan de schulden? Is uw huwelijk hierdoor onder zwaar weer gekomen en zou u meer willen doen voor uw familie, maar kunt u dat niet?
De financiële problemen maken deel uit van het leven van de meerderheid van de bevolking en de financiële markt biedt veel manieren om deze moeilijkheden te overwinnen en voorspoedig te worden. Om zich financieel echter te stabiliseren, is echter alleen maar één efficiënte manier. En het wordt niet onderwezen tijdens economische cursussen, maar wordt verkregen wanneer men het intelligente geloof gebruikt.
Om te leren hoe u dit geheim kunt gebruiken kunt u deelnemen aan de Avond van de Grootheid van God. Elke maandag om 20u vindt het plaats in het UKGR Centrum in Den Haag aan de Fruitweg 4. Alle aanwezigen komen bijeen voor één uniek doel: overwinningen veroveren in het financiële leven.
Tijdens de bijeenkomsten leren de mensen hoe zij professionele dromen kunnen realiseren en opbouwen, en hoe zij talenten kunnen ontdekken die zij voorheen niet voor mogelijk hielden. Een eigen huis kopen, een bedrijf opbouwen, een droom voor velen, maar voor degenen die de leringen die daar onderwijzen worden worden die dromen een realiteit.
Lees hier onder de getuigenis van een persoon die aan het deelnemen is in de Avond van de Grootheid van God:
Mijn droom werd werkelijkheid
denisevarelaAl een aantal jaren had ik de droom om een eigen bedrijf te starten. Ik wilde mijn eigen werkplek, bureau en klanten hebben. Ik had al een stap ondernomen om mijn bedrijf te beginnen, maar elke keer was er net iets waardoor het mij niet lukte om te starten. Ik besloot dus om mijn geloof te gebruiken, omdat ik de zekerheid had dat als ik dat deed het mij wel zou lukken om mijn droom te realiseren.
Ik was al bezig om verschillende plekken te bezichtigen waar ik zou kunnen starten, maar vanwege het feit dat ik geen eigen pand had, zag ik me genoodzaakt om met klanten af te moeten spreken in een goedkoop restaurant. Het was helaas niet wat ik voor ogen zag maar het was het enigste wat ik op dat moment kon doen.
In die tijd begon er ook een voorstel van Geloof waar ik aan deelnam. Ik ging er met al mijn kracht voor en legde mijn envelop op het Altaar. Een paar dagen later werd mij via school gevraagd of ik niet een jaar lang gebruik wilde maken van een werkplek, en dit geheel gratis. Ik mocht gebruik maken alle apparatuur die de school had en hoefde daar ook niet voor te betalen.
Vandaag de dag heb ik mijn eigen werkplek en kantoor. Ik kan nu beginnen mijn droom waar te maken. Dit alles werd mogelijk omdat ik deelnam aan de diensten op maandag en aan het voorstel van Geloof.
Denise Varela

De avond van de Grootheid van God
Elke maandag om 20:00u
Alléén in Den Haag aan de Fruitweg 4