U kunt het niet alleen aan!
Omdat als u het wel aankon, dan zou u allang alle plannen die u voor uzelf had, hebben bereikt! Dit vereist hulp! Het vereist dat u weet wat u aangeboden zal worden op dit speciale evenement!
Deze hulp zal u oprichten, versterken en bemoedigen, zodat uw doelen en uw grootste dromen behaald kunnen worden.
Blijf niet achter! Erken dat u in een staat bent waarin u niet hoort te zijn…
Herwin uw leven, uw waardigheid en uw familie… ERKEN DAT U HULP NODIG HEEFT!
Bent u…
* aan het verdrinken in schulden en heeft u geen manieren om ze af te betalen;
* altijd ziek en ziet u geen kans om gezond te worden;
* in een verdeelde familie situatie en niemand kijkt naar u om;
* in een situatie waarbij u nooit tijd heeft om voor uzelf te zorgen;
* in zo’n stressvolle situatie dat uw houding onvoorspelbaar is geworden;
* geld aan het verdienen, maar het is niet genoeg om uw kosten te dekken;
* alleen, omdat u bedrogen, verworpen of in de steek gelaten werd;
* verdrietig, omdat uw beoordelingen op school of universiteit verschrikkelijk waren;
* veel mensen aan het helpen, maar niemand helpt u.
Wilt u deze situatie echt veranderen?
En als wij u zeggen dat er een manier bestaat om dat te doen, om alles wat u altijd al wilde te veroveren? Zou u het geloven? Als uw antwoord “NEE!” is, dan is dit evenement precies voor u, u die niet eens in staat bent om te geloven dat het mogelijk is om deze situatie te veranderen of het leven dat u altijd wilde of nodig hebt te bereiken! Als uw antwoord “JA!” is, dan zult u tijdens dit evenement alles weten wat voor u verborgen werd in dit leven en waardoor u altijd zuchtte! Het is niet genoeg om het te willen, er is veel meer nodig dan dat. U dient zich toe te wijden. De dingen veranderen niet alleen maar omdat wij het willen, als dat wel zo was, dan zou uw leven een zee van rozen zijn. Als wij willen veranderen, dan is het noodzakelijk dat wij in onszelf kijken en zien welke sterken punten wij willen ontwikkelen en welke zwakke punten wij willen versterken.

Lees de onderstaande levensverhalen.

{slide=Bevrijd van de depressie}
Ik leed veel pijn in mijn binnenste, omdat ik last had van een zware depressie. Ik had nergens zin in, bleef de hele dag thuis en zorgde niet voor mijzelf. Ik zorgde niet voor mijn persoonlijke hygiène. Ik had ook last van slapeloosheid en wilde mijn dochter en mijzelf doden, kortom, ik was helemaal gek. Maar ik ERKENDE dat ik deze problemen niet alleen kon overwinnen. Dus ik besloot om naar de UKGR te gaan en daar begon mijn leven te veranderen. Ik begon deel te nemen aan de gebedskettingen en stap voor stap begon ik veranderingen te zien.
Wie nu naar mij kijkt, ziet een groot verschil in mijn leven. Ik heb innerlijke blijdschap en geen enkele depressie of zelfmoordneigingen meer. Ik hou zielsveel van mijn dochter.
Maria Medeiros{/slide}
{slide=Geen verslavingen meer}
Ik was verslaafd aan drugs, alcohol en sigaretten. Ik werd door mijn familie verstoten. Ik zocht hulp bij psychiaters en psychologen en volgde behandelingen bij ontwenningsklinieken, maar zonder baat. Ik ging om met gevaarlijke dealers en nam leningen om hun af te betalen.
In de UKGR kreeg ik adviezen over hoe ik mijn leven kon veranderen en ik ERKENDE dat ik die hulp nodig had en moest doen wat mij geleerd werd. Ik begon gebedskettingen te volgen en tegen mijn verslaving te vechten door middel van het geloof en volharding.
Ik gebruik nu geen drugs meer, rook en drink niet. Ik zorg voor zowel mijn lichaam als mijn geest. Ik heb vrede in mijn hart en doordat ze de verandering in mij zagen, komt mijn familie nu ook naar de UKGR.
Anderson Turquetti{/slide}
{slide=Onze relatie is nu vredig}
Wij hadden veel problemen met betrekking tot ons huwelijk vanwege twijfels en onzekerheden. We hadden financiële problemen en dat zorgde voor discussies en veel spanning. Er was geen vertrouwen tussen ons en ik had een vervelende neiging om mijn man te ondervragen, omdat ik heel onzeker en wantrouwig was. Bovendien konden wij ook geen kinderen krijgen. Toen wij bij de UKGR kwamen, waren we al vastbesloten om te scheiden, maar dankzij de adviezen en de bijeenkomsten begon ik mijn hart te openen. Ik ERKENDE wat ik moest doen en begon acties te ondernemen.
Vandaag de dag zijn wij een gelukkig koppel, wij hebben een kind kunnen krijgen. Onze financiële situatie is totaal veranderd, we hebben ons eigen huis, auto en werk. Tussen ons is er geen gebrek aan vertrouwen meer. Nu wil ik alleen maar bij mijn man zijn. Ik twijfel niet meer aan zijn trouwheid. Onze relatie is helemaal veranderd!
Marco en Nivea{/slide}
{slide=Financiële vooruitgang}
Ik had een baan, maar verdiende heel weinig. Ik was niet blij met wat ik verdiende, maar omdat ik geen visie had, accepteerde ik het.
In de UKGR werd mijn visie geopend en zodoende besloot ik om achter een oude droom aan te gaan: mijn eigen zaak te openen. Ik ERKENDE wel dat ik het niet alleen kon, dus besloot ik om hulp te vragen aan de Enige die het onmogelijke mogelijk kon maken. Korte tijd later opende ik mijn winkel, nu werk ik voor mezelf en de toekomst ziet er heel gunstig uit.
Antónia Costa{/slide}
{slide=Verlamd maar nu genezen}
Ik was gedwongen om te stoppen met werken vanwege een zware hernia die ik had opgelopen. Ik raakte zelfs verlamd en begon me nutteloos te voelen. De diagnose was dat mijn situatie ongeneeslijk was, oftewel, ik zou in een rolstoel blijven. Hierdoor kreeg ik last van slapeloosheid. Behalve deze situatie leed mijn gezin ook aan schulden.
Ik zocht hulp bij verschillende plaatsen, maar alleen in de UKGR heb ik de oplossing voor mijn problemen kunnen vinden. Ik ERKENDE dat ik de hulp van het geloof nodig had en begon in praktijk te zetten wat mij werd geleerd.
Het was geen gemakkelijke strijd, maar door te volharden heb ik mijn problemen kunnen overwinnen. Ik ben gezond en mijn familie maakt het goed.
Manuel Cruz{/slide}

 Aanstaande zondag om 10u & 15u

Klik hier voor de adressen