Wanneer u uw ogen sluit en denkt aan wat uw leven kan worden, dan droomt u van een betere toekomst. Een gezegend huwelijk, een stabiele financiële situatie, gezond worden of succesvol worden in uw carrière, dit zijn een aantal dingen waar mensen van dromen. Zijn deze dingen onmogelijk om te behalen? Natuurlijk niet! Maar de waarheid is dat u blokkades en moeilijkheden zult tegenkomen, als u in staat wilt zijn om ze te veroveren.
De grootste reden waarom mensen hun doelen niet bereiken, is het feit dat velen aan hun doelen denken, maar niet begrijpen dat het noodzakelijk is dat ze de “prijs” dienen te betalen om ze te kunnen bereiken. Wanneer ik zeg: de “prijs” betalen, dan heb ik het niet over een financiële prijskaartje, maar over het feit dat alles in het leven bereikt wordt door moeite en offer.
Afhankelijk van hetgeen u wilt veroveren, zult u meer of minder moeten strijden…
Velen hebben gedacht dat, wanneer ze het geloof gebruiken, het anders zou zijn, maar dat is niet zo! Geloof verandert ons leven niet als het niet gebruikt wordt. Als u gelooft en u neem actie gebaseerd op dat geloof, dan zult u overwinnen.
Als u zegt dat u gelooft, maar u neemt geen actie, dan gebeurt er niets.
Het volk van Israël wilde het Beloofde Land veroveren, maar om dat te doen moesten ze tegen hun vijanden strijden en hun overwinnen. Bijvoorbeeld, tijdens de verovering van Jericho, vond het volk van Israël een sterke stad, met hoge en sterke muren. God zei tegen hun om 13 maal om de stad te lopen, en de muren zouden vallen…
Konden zij de muren vernietigen? Dat was onmogelijk! Maar ze konden wel 13 maal om de stad heen lopen, zoals God dat zei. Ze hebben zo gehandeld en de muren vielen neer… Ze veroverden de stad.
Welke muur scheidt u van uw doelen of dromen?Misschien is het onmogelijk voor u om hem te breken, maar het is niet onmogelijk om uw geloof te gebruiken en voor uw leven te strijden.
Hierop gebaseerd, zullen wij een 13 weekse gebedsketting beginnen, voor degenen die de muren, die hun scheiden van het geluk, willen breken. Kom en neem samen met ons deel, uw doelen zijn haalbaar!
Bp Rui Silva