Mijn beide kinderen waren heel vaak ziek. Mijn dochter had last van chronische astma, bloedarmoede en verschillende allergiën. Vanwege al die ziektes werd ze veertien keer opgenomen in het ziekenhuis. Mijn zoontje was ook vaker in het ziekenhuis dan thuis. Voor mij als moeder was dat natuurlijk heel zorgwekkend en frustrerend.
Toen ik bij de UKGR kwam, leerde men mij dat ik mijn geloof diende te gebruiken en dat ik moest volharden.
Ik begon gebedskettingen te volgen voor de totale genezing van mijn kinderen.
Op een gegeven moment werd er aangekondigd dat de Campagne van Israël gehouden zou worden. Gemotiveerd door de uitleg van wat het inhield en de levensveranderingen die ik zag en hoorde van andere mensen besloot ik om er ook aan deel te nemen.
Na het offer begon mijn dochter, die voorheen niet eens mocht rennen, te spelen zonder zich zorgen te maken. Ze speelde zoals alle andere kinderen, omdat ze helemaal genezen was. Ook mijn zoon werd genezen van zijn gezondheidsklachten. Mijn kinderen zitten nu vol leven en ik als moeder kan nu opgelucht ademhalen. De Campagne van Israël heeft mijn droom verwezenlijkt.
Mw. Esperança