Ik heb met de geboorte van mijn vierde kind een moeilijke bevalling gehad. Hierdoor liep zij beschadigingen op aan haar hersens. Met de jaren groeide ze heel normaal op zonder dat ik wist dat er wat mis was.
Een paar dagen na haar 7e verjaardag, kreeg zij voor het eerst een epilepsieaanval. Ik wist natuurlijk niet dat het een aanval was en toen ze naar het ziekenhuis werd gebracht voor een onderzoek, kon men geen oorzaak vinden. Deze aanvallen herhaalden zich één keer per jaar, drie jaren achter elkaar. De aanvallen waar mijn dochter aan leed waren niet normaal, omdat ze drie uren duurden. Ze raakte gedurende de aanvallen verlamd aan de rechterzijde van haar lichaam en kon niet meer normaal functioneren. Na de derde keer, hebben de artsen kunnen constateren dat ze een ernstige vorm van epilepsie had.
Het bleek dat ze zwarte vlekken in haar hersens had die eens in de zoveel tijd schokjes maakten waardoor ze een aanval kreeg. Dit was heel moeilijk om te horen omdat mijn dochter van 9 jaar, een ongeneeslijke ziekte had, medicijnen moest slikken en daarmee moest leren leven.
Omdat ik al naar de UKGR kwam, wist ik over de kracht van het geloof. Ik begon gebedskettingen te volgen voor haar genezingen en deed alles wat ik in de UKGR leerde.
Na een tijdje belde ik de doktor en vroeg ik voor een nieuw onderzoek omdat ik de zekerheid had, dat mijn dochter genezen was. Nadat ze het onderzoek hadden gedaan, belde de doktor mij op en vertelde dat de hersens van mijn dochter helemaal normaal waren. Voor hun een grote verbazing natuurlijk omdat het een ongeneeslijke ziekte was. Ze hoeft geen medicijnen meer te slikken en kan doen wat ze wil.
FRANSISCA RIBEIRO VARELA
NB: de UKGR beweert geen mensen te kunnen genezen, maar gelooft dat God dat kan. Volg ALTIJD uw dokters advies op!